Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav inBrasov!Mai multi raniti, dupa ce o masina s-a rasturnat in sensul giratoriu

Antena3 Antena3,
Accident grav inBrasov!Mai multi raniti, dupa ce o masina s-a rasturnat in sensul giratoriu

Patru persoane au ajuns la spital, sambata seara, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a oprit in mijlocul unui sens giratoriu pe centura ocolitoare a municipiului resedinta, la iesirea spre Ghimbav, a. continuă pe Antena3

Accident GRAV pe Autostrada A1 intre o masina si un TIR! Bilantul victimelor (FOTO)

Un accident rutier grav s-a produs joi, in jurul orei 04:20, pe Autostrada A1, intre Sebes si Orastie. Doua persoane au decedat, dupa un impact intre un autoturism si un autotren, transmite Alba24. in urma.

Accident grav in Arad. Un mort si trei raniti dupa doua autoturisme s-au ciocnit frontal

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, intre care un copil de zece ani, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, sambata, pe DN 79 Arad - Oradea, in judetul Arad. Potrivit primelor informat.

PARADOXUL STOMATOLOGIEI! Romania are printre cei mai multi dentisti din UE, dar si cei mai multi cetateni cu probleme dentare

Romania exporta medici pe banda rulanta. Tara noastra este si printre statele UE cu cei mai multi medici stomatologi, dar si cei mai multi cetateni cu probleme dentare. O statistica EUROSTAT din 2016 arat.

Dorel loveste din nou. Asa au fost surprinsi mai multi muncitori asfaltand o groapa. Imaginile au devenit virale - VIDEO

Asfaltare cu cantec la Oradea. Mai multi muncitori au fost filmati de catre un turist in timp ce astupau o groapa cu asfalt scos dintr-un sac de nailon si apoi l-au batatorit cu picioarele si o.

Accident grav in Orsova: Doi morti si doi raniti, din cauza unei depasiri neregulamentare

Doua persoane au murit si doua au fost ranite, joi dimineata, dupa impactul frontal intre doua autospeciale, in municipiul Orsova, judetul Mehedinti. Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul.

Accident grav pe A1, dupa ce o masina a intrat intr-un TIR: patru victime

Doua persoane au murit si doua au fost ranite, joi dimineata, in urma impactului dintre o masina si un TIR, pe Autostrada A1 Sebes Orastie. Potrivit ISU Alba, accidentul s-a produs pe A1, la km 318,.

Tot mai multi romani se roaga la acesti doi sfinti mai putin cunoscuti. Motivul este incredibil

Sfantul Efrem cel Nou ajuta la gasirea unui loc de munca Cinstitei egumene i se adreseaza Dimitrios Barbarigos cu scuzele de a nu fi trimis mai devreme propria marturie despre ajutorul primit de la Sfantul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )