Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav in Piata Romana. Doi morti si sase raniti

România Liberă România Liberă,
Accident grav in Piata Romana. Doi morti si sase raniti

Un accident grav s-a produs in Piata Romana din Capitala, doua persoane pierzandu-si viata. continuă pe România Liberă

UPDATE Bucuresti: Accident rutier in Piata Romana, soldat cu 2 morti si 3 raniti

Doua persoane au murit si alte cel putin sase au fost ranite, intre care si un copil, dupa ce trei masini s-au ciocnit, in Piata Romana din Capitala, una dintre victime fiind in stare foarte grava, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.

ACCIDENT RUTIER in centrul Capitalei soldat cu doi morti si cel putin sase raniti. Circulatia in zona Piata Romana a fost restrictionata

Doua persoane au murit si alte cel putin sase persoane au fost ranite, intre care si un copil, dupa ce trei masini s-au ciocnit, in Piata Romana din Capitala. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucure.

Grav accident in Piata Romana din Capitala: Doi oameni au murit si alti zece au fost raniti (VIDEO)

Un grav accident rutier s-a produs duminica dupa-amiaza, in jurul orei 13. 30, in Piata Romana din Capitala. Doua persoane si-au pierdut viata in urma accidentului, iar alte zece au fost ranite, fiind.

ACCIDENT grav in Bacau: Trei tineri au murit si alti cinci au fost raniti

Trei persoane au murit si alte cinci au fost ranite, in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui accident produs in judetul Bacau, dupa ce un autoturism condus de un tanar de 22 de ani, baut, s-a ciocnit cu o masina la volanul careia se afla un politist de 36 de ani.

Accident grav pe DN13. O victima a fost preluata de un elicopter SMURD

Patru persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o cisterna care transporta combustibil, in jurul orei 13. 00, pe DN13, la iesirea din Padurea Bogatii, in judetul Brasov. Unul dintre raniti, aflat in stare foarte grava, a fost preluat de un elcopter SMURD, informeaza Mediafax.

Ucraina: doi morti si 10 atacuri separatiste, dar armistitiul este respectat, in general

Luptele din estul Ucrainei continua, la aproape 12 ore de la intrarea in vigoare a armistitiului incheiat joi la Minsk, dupa negocierile dintre Putin, Porosenko, Merkel si Hollande. Doi civili au murit in aceasta dimineata, iar separatistii au atacat de cel putin 10 ori nodul Debaltevo, insa toate partile anunta ca armistitiul este respectat, in general.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )