Libnet.ro
UNICEF

09:00

Accident grav in Timis. Un barbat si doi minori, in stare grava

Antena3 Antena3,
Accident grav in Timis. Un barbat si doi minori, in stare grava

Soferul unui autoturism si doi minori care se aflau in masina au ajuns la spital, in stare grava, duminica seara, dupa ce vehiculul a derapat si s-a rasturnat intre Timisoara si localitatea Ghiroda. Un. continuă pe Antena3

Accident grav pe DN 1, in Comarnic. Cinci victime, dintre care doua sunt ranite grav

Doua masini s-au lovit frontal pe DN1, in Comarnic, iar mai multe victime au ramas incarcerate. Medicii au anuntat ca doi dintre raniti sunt in stare grava. Cinci persoane au fost ranite in.

Moartea alba: sute de tineri din estul Romaniei ajung la spital in stare grava din cauza drogurilor: E nevoie de masuri dure ca lucrurile sa fie tinute sub control

Autoritatile recunosc ca fenomenul este ingrijorator. in judetele Galati, Braila si Vrancea au fost confiscate in 2018 peste 28 de kilograme de droguri, de toate felurile. Tot anul trecut, aproape 300 de oameni au ajuns la spital in stare grava din cauza substantelor interzise, iar peste 600 de persoane au fost cercetate pentru trafic, detinere si consum.

Doi alpinisti incepatori au fost raniti in Muntii Fagaras. Unul se afla in stare grava. Cum s-a petrecut incidentul

Doi alpinsti incepatori au fost raniti, sambata seara, in Muntii Fagaras, ei solicitand interventia salvamontistilor si a jandarmilor montani pentru a-i recupera si duce la spital, anunta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )