Libnet.ro
UNICEF

12:30

Accident mortal pe DN1. Un tanar de 30 de ani, gasit fara suflare la volan

Adevărul Adevărul,
Accident mortal pe DN1. Un tanar de 30 de ani, gasit fara suflare la volan

Un barbat in varsta de 30 de ani a murit, miercuri dimineata, intr-un accident produs pe DN1, in zona localitatii Cornu. Soferul decedat se pare ca a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu o autoutilitara. Barbatul a fost gasit incarcerat si fara semne vitale. continuă pe Adevărul

Barbat mort de doi ani, gasit intr-o locuinta din Timisoara. Cum l-au depistat politistii

O descoperire socanta a avut loc la Timisoara! Cadavrul mumificat al unui barbat in varsta de 64 ani a fost descoperit in propria locuinta, la mai bine de doi ani de cand a murit. Vecinii au spus ca au tot alertat Politia, cand si-au dat seama ca a trecut cam multa vreme de cand nu .

Accident mortal pe DN7. Un pensionar din Arges a fost spulberat de masina unui francez, in timp ce traversa

Un accident incheiat tragic a avut loc marti seara in comuna argeseana Calinesti, unde un barbat de 69 de ani, din localitate, a fost izbit de o masina.

FOTO Accident mortal cu un copil de 13 ani aflat la volan. A intrat cu masina de lux intr-un copac

Scene cumplite s-au petrecut duminica, la intrarea in Hunedoara. Un adolescent de 13 ani a condus o masina cu volan pe dreapta si a izbit un pom. Accidentul i-a fost fatal.

Un roman din Spania a fost omorat in casa de un prieten, dupa ce a castigat cateva mii de euro

Descoperire socanta in Spania. Un roman de 65 de ani a fost gasit fara suflare la domiciliul sau. Vasile Prodan Lucaci locuia in Puigcerda, Catalunia. Pe trupul victimei s-au gasit semne clare de violenta.

Cadavrul descompus al unui barbat care nu a mai fost vazut de peste doi ani, gasit intr-un apartament din Timisoara. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Caz dramatic, la Timisoara. Proprietarul unui apartament de pe bulevardul Take Ionescu, pe care vecinii nu l-au mai vazut de doi ani, a fost gasit mort in apartamentul in care locuia singur. Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca barbatul murise de foarte mult timp, din cadavru ramanand doar oasele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )