Libnet.ro
UNICEF

16:45

Accident rutier in judetul Valcea. O fata de 17 ani a murit. Soferul masinii si un copil de 9 ani sunt raniti

România Liberă România Liberă,
Accident rutier in judetul Valcea. O fata de 17 ani a murit. Soferul masinii si un copil de 9 ani sunt raniti

O adolescenta in varsta de 17 ani a murit, iar sora ei, de 9 ani, si un tanar de 18 ani au fost raniti dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. continuă pe România Liberă

Accident cumplit in Valcea. O adolescenta in varsta de 17 ani a murit

O adolescenta in varsta de 17 ani a murit, iar sora ei, de 9 ani, si un tanar de 18 ani au fost raniti dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat miercuri dimineata.

Un mort si doi raniti, in urma unui accident rutier in judetul Giurgiu

O persoana a murit si alte doua au fost ranite intr-un accident produs, duminica dupa-amiaza, in localitatea Dobreni, din judetul Giurgiu, unde un pieton a fost lovit de un autoturism care ulterior s-a rasturnat. in urma accidentului, pietonul a murit, iar doi ocupanti ai autoturismului sunt raniti.

Tragedie in lumea fotbalului! Un sportiv celebru a murit intr-un accident rutier

Un fost jucator de fotbal american, Michael Dywane Jackson Dyson, in varsta de 48 de ani a murit intr-un accident rutier, potrivithosted2. ap. org. Fotbalistul se afla pe motocicleta, iar un.

Veste TRAGICA pentru lumea FOTBALULUI! A murit un CELEBRU sportiv intr-un GRAV accident RUTIER (FOTO)

Un fost jucator de fotbal american, Michael Dywane Jackson Dyson, in varsta de 48 de ani a murit intr-un grav accident rutier. Pe langa viata de sportiv, barbatul a fost si primar in.

Pieton in stare grava, in urma unui accident rutier

Un grav accident de circulatie a avut loc in jurul orei 19,00, pe un drum din judetul Olt, un barbat fiind gasit inconstient.

UPDATE Barbat in stare grava, in urma unui accident rutier

Un grav accident de circulatie a avut loc in jurul orei 19,00, pe un drum din judetul Olt, un barbat fiind gasit inconstient.

Doi muzicieni din Bistrita au murit intr-un teribil accident rutier. Autoturismul in care se aflau a lovit un semn de intrare in localitate

Doi muzicieni au murit luni dimineata, intr-un teribil accident rutier. Autoturismul in care se aflau a lovit soclul unui semn de intrare in localitate. Accidentul s-a produs in satul Anies, pe DN17 D. Din pacate, in ciuda manevrelor de resuscitare aplicate mai bine de o ora, cei doi nu au putut fi salvati.

Politistii au venit la locul unui accident rutier. Descoperirea socanta facuta la scurt timp. Nu avea nicio legatura cu impactul

Politistii au fost chemati la locului unui accident rutier, insa aveau sa faca o descoperire de-a dreptul socanta. in spatele masinii, oamenii legii au gasit trupul unei adolescente de 16 ani,.

Opt persoane, ranite intr-un accident rutier produs in Chisinau

Opt persoane au fost ranite marti, 16 mai, intr-un accident rutier produs in Chisinau, la intersectia strazii Vasile Alecsandri cu Grigore Ureche.

Medicul Cristian Andrei, implicat intr-un al doilea accident rutier in mai putin de o luna (VIDEO)

Psihologul Cristian Andrei a fost implicat intr-un nou accident rutier la nici o luna de cand a trecut printr-o situatie similara, informeaza gazetadambovitei. ro. Accidentul s-a produs pe DN71, drumul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )