Libnet.ro
UNICEF

07:00

Aceste masini vor fi interzise din 2021. Anuntul facut de RAR pentru soferi

Antena3 Antena3,
Aceste masini vor fi interzise din 2021. Anuntul facut de RAR pentru soferi

Vesti neplacute pentru soferi. De la anul, se schimba regulile de inmatriculare ale masinilor, anunta Registrul Auto Roman RAR). continuă pe Antena3

Anumite masini nu mai pot fi inmatriculate incepand cu 1 ianuarie 2021. Anuntul Registrului Auto Roman

Registrul Auto Roman a anuntat ca va schimba regulile de inmatriculare incepand cu 1 ianuarie 2021. Cei vizati de noile schimbari vor fi soferii interesati de autoturismele importate din Marea Britanie, cu.

COLLIERS: Majoritatea companiilor continua sa recruteze si se asteapta sa revina intr-o forma mai buna din 2021

Aproape trei sferturi dintre proprietarii si chiriasii din piata de birouri considera ca epidemia de Covid-19 le va afecta in continuare operatiunile, iar evolutia generala a afacerilor va deveni satisfacatoare fie in a doua jumatate a anului 2021, fie in 2022, conform unui sondaj realizat de Colliers International in randul a peste 100 de chiriasi si proprietari de pe piata de birouri din Romania. in timp ce majoritatea chiriasilor se asteapta ca peste 50% dintre angajatii lor sa se intoarca la birou pana la jumatatea anului viitor, proprietarii estimeaza un impact pe termen mediu, majoritatea asteptandu-se la o cerere cu cel putin 10% mai mica decat in ultimii ani, arata un comunicat trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )