Libnet.ro
UNICEF

07:15

Aceste tari ofera cele mai bune conditii pentru proaspetii parinti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aceste tari ofera cele mai bune conditii pentru proaspetii parinti

Echilibrul dintre munca si familie devine din ce in ce mai important si necesar atunci cand apare un copil. Wall-Street iti prezinta tarile care ofera cele mai mari beneficii parintilor dupa nasterea copiilor, potrivit CNN . continuă pe Wall-Street Ro

Aceste tari ofera cele bune conditii pentru proaspetii parinti

Echilibrul dintre munca si familie devine din ce in ce mai important si necesar atunci cand apare un copil. Wall-Street iti prezinta tarile care ofera cele mai mari beneficii parintilor dupa nasterea copiilor, potrivit CNN .

FOTO Arta cu iPhone: cele mai bune fotografii din lume

Odata cu aparitia iPhone-ului, stilul de viata al oamenilor a fost revolutionat numai prin felul in care fiecare isi inregistra amintirile si documenta viata. Cu peste 250 de milioane de aparate vandute in toata lumea si cu introducerea unor aplicatii precum Flickr si Instagram, oamenii de peste tot creeaza si impartasesc imagini mai bune ca niciodata, transformandu-le in mici opere de arta.

Top 10 cele mai potrivite pozitii pentru baietii superdotati

E gresit sa pornesti de la premiza ca marimea conteaza, dar daca iubitul tau a primit, la loteria genetica, niste centimetri in plus, nu poate fi decat un bonus la care altele doar viseaza. Oricum, daca ai langa tine.

Ghetea: Romania trebuie sa beneficieze de avantajul unei mai bune absorbtii a fondurilor europene

Economia nationala trebuie sa beneficieze de avantajul semnificativ al unei mai bune absorbtii a fondurilor europene, considera Radu Gratian Ghetea, presedintele Consiliului Director al Asociatiei Romane a Bancilor.

Cele mai noi oferte de sezon si nu numai, la Adevarul Live, prin Neptun Tv

Pentru cei care inca nu si-au facut planuri de vacanta si nu sunt foarte bine informati, acum s-a gasit o rezolvare. Chiar daca vara e pe sfarsite, sezonul rece se apropie cu pasi rapizi, iar o noua vacanta ne asteapta. E bine sa ne interesam din timp pentru a gasi cele mai avantajoase oferte.

Forbes: Top 10 cele mai profitabile filme de anul acesta

Anul acesta a fost unul din cele mai profitabile pentru industria cinematografica, reusind sa depaseasca anul 2011 la capitolul &171;vara cu cele mai mari incasari &187;. Potrivit Forbes, acest lucru ar putea insemna ca filmele de anul acesta sunt cele mai bine vandute ale tuturor timpurilor.

Cele mai vechi bucati de fier de pe Terra au picat din cer si au fost folosite de vechii egipteni in coliere funerare

Cele mai vechi obiecte din fier descoperite vreodata pe Pamant au venit din cer. Nu e nimic magic sau necunoscut aici, dar pentru adeptii teoriilor conspiratiei trebuie spus ca egiptenii au legatura cu aceasta informatie.

Spitalului Judetean Arad are una dintre cele mai moderne sectii de Sterilizare din tara

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad are incepand de astazi una dintre cele mai moderne sectii de Sterilizare din tara noastra. Sectia s-a amenajat la subsolul unitatii spitalicesti si a fost dotata cu noi echipamente medicale.

Atac la alimentele romanesti: Germanii au facut cele mai multe acuzatii nefondate la adresa tarii noastre

Nemtii au facut cele mai multe acuzatii nefondate la adresa alimentelor romanesti. Asta arata statisticile alertelor alimentare pe primul semestru al anului. Germania ne-a acuzat ca le-am trimis alimente.

Cele mai stanjenitoare mesaje sexy trimise gresit

Unul dintre cele mai des intalnite sfaturi despre sex suna cam asa: Trimite mesaje sexy, care sa-ti incite partenerul si sa-lo) faci sa ajunga cat mai repede acasa!. Totul bine si frumos pana cand constati ca.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )