Libnet.ro
UNICEF

09:15

Adele si-a facut aparitia la Grenfell Tower din Londra, unde a imbratisat si s-a oferit sa ajute victimele incendiului FOTO

Adevărul Adevărul,
Adele si-a facut aparitia la Grenfell Tower din Londra, unde a imbratisat si s-a oferit sa ajute victimele incendiului FOTO

Cantareata britanica Adele a aparut miercuri seara la Grenfell Tower din Londra pentru a oferi sprijin victimelor, la mai putin de 24 de ore dupa ce o o explozie teribila a devastat cladirea, omorand si ranind a sute de locuitori. continuă pe Adevărul

Mobilizare impresionanta in Londra in urma incendiului de la Grenfell Tower

Londra s-a mobilizat pentru a ajuta victimele incendiului de la Grenfell Tower, soldat cu 12 morti si zeci de raniti. Numerosi voluntari au donat alimente si alte lucruri pentru cei care au ramas fara adapost,.

Londra: Cel mai recent bilant al incendiului care a devastat Grenfell Tower - 17 morti

Cel putin 17 persoane au murit in incendiul care a devastat Grenfell Tower, un bloc de locuinte sociale situat in cartierul Kensington, in vestul Londrei, a anuntat joi politia britanica, citata de AFP.

Pompierii au nevoie de saptamani sa caute si sa degajeze Grenfell Tower

Pompierii vor avea nevoie de saptamani pentru a cauta si degaja blocul turn de locuinte sociale din Londra, apreciaza sefa lor, care precizeaza ca unii au fost traumatizati de devastarea pe care au vazut-o in incendiul soldat cu 12 morti si 78 de raniti, relateaza The Associated Press.

Primarul Sadiq Khan: Numeroase persoane sunt date disparute, dupa tragedia de la Grenfell Tower

Numeroase persoane sunt date disparute in urma incendiului care a mistuit in noaptea de marti spre miercuri un imobil de locuinte sociale din Londra, a declarat primarul capitalei britanice Sadiq Khan,.

Incendiu la Londra. Cautarea victimelor ar putea dura luni de zile

Cautarea victimelor incendiului de la Grenfell Tower, din Londra, ar putea dura luni de zile, a declarat joi un sef al Politiei londoneze, informeaza Reuters. INCENDIU la Londra. Bilantul provizoriu este de 17.

Rasturnare de situatie in cazul incendiului devastator din Londra. De la ce ar fi plecat tragedia soldata cu cel putin 12 morti

Incendiul care a devastat un bloc de 24 de etaje din vestul Londrei ar fi fost pornit de la un frigider defect, scrie Daily Mail. Cel putin 12 oameni au murit in incendiul devastator de la Grenfell Tower, care.

Un refugiat sirian, prima victima identificata a incendiului din Grenfell Tower

Prima victima a incendiului din Grenfell Tower a fost identificata, relateaza Sky News, precizand vorba ca este un refugiat sirian in varsta de 23 de ani, Mohammed Aljhali, citeaza News. ro. Intre timp, numeroase persoane, printre care un fotograf cunoscut, un bebelus de sase luni si un cuplu de arhitecti italieni sunt date inca disparute, scrie AFP.

Bilantul incendiului din Grenfell Tower a ajuns la 17 morti

Saptesprezece persoane au murit in incendiul din Grenfell Tower, in noaptea de marti spre miercuri, a anuntat joi politia britanica, relateaza BBC News.

Au aparut primele imagini din interiorul Grenfell Tower, care a ars din temelii in urma unui incendiu devastator

Primele imagini din interiorul blocului Grenfell Tower, care a fost distrus de un incendiu devastator, au fost date publicitatii de cotidianul Daily Mirror. Vezi AICI imaginile Sase persoane au murit si 74.

O femeie si-a aruncat bebelusul de la etaj pentru a-l salva de incendiul de la Grenfell Tower

O martora a incendiului de la Grenfell Tower a afirmat ca a vazut o persoana prinzand un bebelus aruncat din blocul turn din vestul Londrei, informeaza News. ro. Samira Lamrani a declarat pentru Press.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )