Libnet.ro
UNICEF

14:30

ADEVARUL despre impacarea dintre Brigitte si Ilie NASTASE: Are PROBLEME CU INIMA si i-au fost descoperite niste TUMORI

B1 B1,
ADEVARUL despre impacarea dintre Brigitte si Ilie NASTASE: Are PROBLEME CU INIMA si i-au fost descoperite niste TUMORI

Suferintele din familie i-ar putea aduce din nou impreuna pe Brigitte si Ilie Nastase, in conditiile in care mama brunetei, dar si sora mai mare a lui Ilie Nastase sunt grav bolnave . Sanda Szeifert, mama. continuă pe B1

Brigitte si Ilie Nastase, uniti de probleme. Cei doi traiesc adevarate drame in familie

Sunt la un pas de divort, dar par sa fie pe drumul unei impacari. Si asta pentru ca Brigitte si Ilie Nastase sunt uniti de probleme. Mama brunetei, dar si sora mai mare a lui Ilie Nastase sunt grav.

Brigitte vrea sa renunte la divort?! Cum a fost surprinsa sotia lui Ilie Nastase

Inca o rasturnare de situatie in cazul unuia dintre cele mai cunoscute cupluri din show-bizz. Brigitte pare gata sa se impace cu Ilie Nastase. Bruneta nu a renuntat la inelele primite de la fostul tenismen. Chiar.

Ilie Nastase, decis sa o cucereasca din nou pe Brigitte. Fostul jucator de tenis si-a sunat partenera si...

Ilie Nastase nu pare decis sa o piarda atat de usor pentru Brigitte. Drept pentru care fostul jucator de tenis pare decis sa o recucereasca pe fosta sa partenera de viata. Luni, dupa ceremonia la care a fo.

Se iMPACA Ilie Nastase cu Brigitte? Mi-a spus ca nu o sa mai intalneasca vreodata o femeie ca mine, ca toate sunt NISTE PROASTE si niste profitoare

Rau cu ea, dar mai rau fara ea! Se pare ca Ilie Nastase este pregatit sa-si ia inapoi nevasta care tocmai a depus hartiile de divortat. Fostul sportiv a sunat-o pe Brigitte si a topit-o toata dupa ce i-a.

VIDEO Adevarul despre majoretele trimise de Kim Jong Un la Jocurile Olimpice de Iarna. Ce sunt de fapt fetele care au starnit interes in toata lumea

Unul dintre momentele inedite ale Jocurilor Olimpice de Iarna a fost prezenta celor 229 trimise de dictatorul nord-coreean Kim Jong Un la competitia de la PyenogChang.

Guvernul nu vrea sa comunice nimic despre intalnirea dintre Viorica Dancila si Frans Timmermans/ Purtatorul de cuvant al Executivului: Nu am niciun comentariu

Guvernul nu doreste sa transmita nimic despre intalnirea de joi dintre premierul Viorica Dancila si Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Intrebat de jurnalisti de ce la inceputul sedintei de Guvern, premierul nu a facut nicio referire la aceasta intalnire, care se incheiase cu cateva minute in urma, purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a spus ca nu are niciun comentariu de facut. Acelasi lucru a raspuns si cand a fost intrebat daca Executivul va emite macar un comunicat de presa.

Andreea Berecleanu, adevarul despre operatiile estetice

Andreea Berecleanu vorbeste despre felul in care priveste frumusetea, dar si despre ce o ajuta sa-si mentina starea de bine. Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, Andreea Berecleanu, are o forma.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )