Libnet.ro
UNICEF

10:45

Adevarul Live, ora 12.00. Chestorul Senatului, liberalul Cristian Bodea, despre mutarile PSD in cazul Sova

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00. Chestorul Senatului, liberalul Cristian Bodea, despre mutarile PSD in cazul Sova

Chestorul Senatului, liberalul Cristian Bodea, este invitat la Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru o discutie despre votul din Senat in cazul lui Dan Sova, dar si despre pregatirile PSD de modificare a Regulamentului, respectiv a Statutului, inainte de o Decizie a CCR. continuă pe Adevărul

Cartianu despre chinul nationalei de fotbal in meciul cu Insulele Feroe, la Adevarul Live de la ora 12.00

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza victoria chinuita cu 1-0 a fotbalistilor romani in meciul cu amatorii din Feroe.

Drama fetitei crescute in bordeluri: Marussia isi joaca propria viata - Adevarul LIVE, de la ora 14.00

Regizoarea Eva Pervolovici vine la Adevarul LIVE cu povestea tulburatoare a Marussiei, fetita rusoaica de sase ani, crescuta de mama ei dintr-o casa in alta, in functie de partenerii ocazionali pe care ii gaseste la Paris. Ecranizarea vietii copilei i-a adus regizoarei romance o perticipare la Berlinale, dar si o nominalizare la Salento International Film Festival.

Adevarul Live, ora 15.00: Cine si-a amintit de unirea Romaniei cu Basarabia la 27 martie?

La 27 martie 1918, Sfatul Tarii din Moldova vota pentru unirea cu Romania. Vineri s-au implinit 97 de ani de la acest moment istoric. Dupa o campanie prezidentiala plina de promisiuni unioniste, doar organizatiile non-guvernamentale si activistii si-au mai amintit de unire si au marcat ziua prin manifestatii de strada atat in Bucuresti, cat si in Chisinau. De la ora 15. 00, urmarim imagini de la aceste evenimente si discutam cu organizatorii lor.

Adevarul Live, ora 13.00: Alex Zamfir, bucuresteanul care strange bani de la romani ca sa construiasca un spital pentru copii

Astazi, de la ora 13. 00, in platoul Adevarul Live vor fi prezenti Alex Zamfir si Eugen Tarta, doi bucuresteni care lucreaza la un proiect impresionant: vor sa stranga bani de la romani pentru a ridica un spital pentru copii.

VIDEO Arta Valcoviana si muzeul coruptiei din peretii falsi, comentate de Grigore Cartianu la Adevarul Live

Grigore Cartianu a comentat, la Adevarul Live, creativitatea coruptilor politici pornind de la cazul fostului ministru de finante Darius Valcov.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )