Libnet.ro
UNICEF

19:45

Adevarul Live, ora 15.00: Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, despre cat de pregatita este Romania pentru a trece la euro in 2019

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15.00: Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, despre cat de pregatita este Romania pentru a trece la euro in 2019

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, despre cat de pregatita este Romania din punct de vedere economic si social pentru trecerea la euro la 1 ianuarie 2019, termen-tinta prevazut in Programul de Convergenta transmis la 30 aprilie de Ministerul Finantelor Comisiei Europene. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la ora 15.00: Cele mai curioase mituri despre durerile de dinti

Daca stai in curent, te dor maselele. E mai sanatos sa te periezi cu bicarbonat decat sa te speli cu pasta de dinti. in contextul in care un roman foloseste, in medie, un tub si jumatate de pasta de dinti intr-un an, discutam la Adevarul Live de la ora 15. 00 care sunt cele mai ciudate idei pe care le-au auzit medicii stomatologi privind sanatatea orala si dezbatem care sunt motivele pentru care stam atat de prost la sanatatea orala.

Adevarul Live, ora 14.00: Monica Macovei despre ce se ascunde in spatele atacurilor impotriva justitiei

Europarlamentarul Monica Macovei explica astazi, la Adevarul Live de la ora 14. 00, ce se afla in spatele atacurilor concertate asupra justitiei din ultima perioada.

Adevarul Live, ora 11.00: cum ne impiedica traumele din copilarie se avem o relatie de cuplu fericita si sa fim parintii care ne dorim

Cheia rezolvarii multor probleme cu care ne confruntam in relatia de cuplu sau in relatia cu copiii nostri se afla adesea ascunsa in perioada propriei copilarii. Aceasta este esenta teoriei relationale IMAGO conceputa de psihologii americani Harville Hendrix si Helen LaKelly Hunt, care va fi prezentata curand la Bucuresti si despre care vom discuta la Adevarul Live cu psihologul Gaspar Gyorgy si expertul in parenting Otilia Mantelers.

Adevarul Live, de la ora 10.00: Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, vorbeste despre cardul de sanatate si alte teme stringente din sistemul sanitar

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, este invitat miercuri, incepand cu ora 10. 00, la Adevarul Live. Seful de la Sanatate va vorbi despre temele stringente din sanatate, intr-o emisiune moderata de redactorul sef Adevarul, Dan Marinescu si de jurnalista Claudia Spridon.

Ce gust are succesul la 20 de ani? Cantareata Ioana Anuta (JO), invitata in studioul Adevarul LIVE, de la ora 14.00

20 de ani si o cariera muzicala surprinzatoare in spate. Astazi, de la ora 14. 00, invitata in studioul Adevarul LIVE este Ioana AnutaJO), pentru a discuta despre cea mai noua piesa a sa, Soapte, dar si despre planurile sale de viitor, intr-o discutie moderata de Diana Dutescu, jurnalist Adevarul.

Adevarul Live, ora 12.00: Marian-Jean Marinescu, europarlamentar PDL, despre aderarea Romaniei la Schengen

Europarlamentarul PDL, Marian Jean Marinescu, este invitatul jurnalistului Sebastian Zachmann la o noua editie Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre noul Master Plan de Transporturi al Guvernului, dar si despre stadiul aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

Adevarul Live: Penaliada continua in Parlament

Dan Marinescu, redactor sef Adevarul, comenteaza la Adevarul Live, incercarile disperate ale alesilor de a se proteja in fata justitiei.

EXCLUSIV! Julio Iglesias jr vine in studioul Adevarul LIVE

Fiul celebrului interpret Julio Iglesias se afla in Romania si va sustine alaturi de tatal sau un concert la Cluj, pe 22 mai, si pe 2 iule la Bucuresti. Pana atunci insa, Julio Iglesias jr va oferi un interviu in direct si in exclusivitate la Adevarul Live, joi, 14 mai, de la ora 14.

EXCLUSIV Julio Iglesias Jr. vine in studioul Adevarul Live

Fiul celebrului interpret Julio Iglesias se afla in Romania si va sustine alaturi de tatal sau un concert la Cluj, pe 22 mai, si pe 2 iulie la Bucuresti. Pana atunci insa, Julio Iglesias Jr. va oferi un interviu in direct si in exclusivitate la Adevarul Live, joi, 14 mai, de la ora 14.

VIDEO Remus Cernea, la Adevarul Live: Cei care se opun parteneriatului civil lovesc in sentimentele de iubire ale oamenilor

Adevarul Live a dezbatut astazi legea parteneriatului civil. Invitati in platou au fost deputatul independent Remus Cernea, cel care a initiat legea parteneriatului civil si directorul Organizatiei ACCEPT, Florin Buhuceanu. De asemenea, prin telefon ni s-a alaturat reprezentantul Patriarhiei, purtatorul de cuvant Constantin Stoica, iar prin Skype a participat preotul Eugen Tanasescu, blogger adevarul. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )