Libnet.ro
UNICEF

13:45

Adevarul Live de la ora 15.00: Cele mai curioase mituri despre durerile de dinti

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la ora 15.00: Cele mai curioase mituri despre durerile de dinti

Daca stai in curent, te dor maselele. E mai sanatos sa te periezi cu bicarbonat decat sa te speli cu pasta de dinti. in contextul in care un roman foloseste, in medie, un tub si jumatate de pasta de dinti intr-un an, discutam la Adevarul Live de la ora 15. 00 care sunt cele mai ciudate idei pe care le-au auzit medicii stomatologi privind sanatatea orala si dezbatem care sunt motivele pentru care stam atat de prost la sanatatea orala. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00: Monica Macovei despre ce se ascunde in spatele atacurilor impotriva justitiei

Europarlamentarul Monica Macovei explica astazi, la Adevarul Live de la ora 14. 00, ce se afla in spatele atacurilor concertate asupra justitiei din ultima perioada.

Adevarul Live, ora 12.00: Marian-Jean Marinescu, europarlamentar PDL, despre aderarea Romaniei la Schengen

Europarlamentarul PDL, Marian Jean Marinescu, este invitatul jurnalistului Sebastian Zachmann la o noua editie Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre noul Master Plan de Transporturi al Guvernului, dar si despre stadiul aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

Adevarul Live, ora 12.00. Tsunami scotian la alegerile din Marea Britanie

Premierul David Cameron a castigat alegerile legislative din Marea Britanie si urmeaza sa vada la incheierea numaratorii voturilor daca are majoritatea necesara pentru o guvernare monocolora in noul mandat. Dar marele performer al scrutinului este Partidul National Scotian, care a obtinut aproape toate colegiile din Scotia.

Cele mai periculoase secte din lume: de la sex cu copii la sinucideri in masa

Printre cele mai periculoase secte din lume se numara Biserica Unificarii, Scientologii, Ku Klux Klan, Miscarea pentru Restaurarea celor Zece Porunci ale Domnului, Aum Shinrikyo, Copiii Domnului si Poarta Raiului.

Cele mai bune filme despre Al Doilea Razboi Mondial

In aceasta saptamana, Europa si intreaga lume aniverseaza 70 de ani de la incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Considerat cel mai mare si mai ucigator conflict neintrerupt din istoria omenirii, razboiul a lasat urme fara precedent la nivel geopolitic, tehnologic si economic, dar a constituit si un bun prilej pentru cineasti de a reconstitui, de-a lungul timpului, unele dintre cele mai importante evenimente ale sale.

LIVE VIDEO Parada militara de la Moscova, ce marcheaza Ziua Victoriei, etaleaza cele mai noi sisteme de armament rusesti

Sambata dimineata, la Moscova, se va marca cea de-a 70-a aniversare a victoriei sovietice asupra nazistilor printr-o serie de evenimente, inclusiv cea mai mare parada militara pe care a vazut-o Rusia ce va avea loc in Piata Rosie. La aniversare vor participa peste 30 de lideri de stat si oficiali, iar Rusia isi va etala cele mai noi sisteme de armament de care dispune.

ANOFM: Peste 18.000 de posturi vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 18. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Ilfov, Arges si Arad, cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti, Ialomita si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai frumoase insule din lume. 5 destinatii pitoresti, mai putin cunoscute

Salbatice sau exotice, insulele sunt considerate de multi o destinatie ideala de concediu, chiar daca putini sunt cei care isi permit vacante de lux. National Geographic propune un top cu cele mai frumoase insule din lume.

Cele mai compatibile zodii in cuplu: combinatii care aduc fericirea in relatia amoroasa

Cele mai compatibile zodii in cuplu. Exista zodii care se inteleg foarte bine si altele care nu pot sta impreuna indiferent cat ar incerca. Iata care sunt cele mai potrivite combinatii.

Ziua Europei. Cele mai ciudate lucruri despre leaganul civilizatiei moderne

Ziua Europei marcheaza sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, cand locuitorii Batranului Continent, dupa cum il numesc americanii, au simtit ca-si pot recupera vietile distruse de razboi. Si aveau dreptate. Exista multe lucruri minunat de ciudate care reprezinta Europa: cel mai mare, dar si cel mai mic stat din lume, cele mai lungi denumiri de orase sau locul nasterii celor mai mari imperii ale lumii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )