Libnet.ro
UNICEF

13:15

Adevarul Live, ora 14.00: Monica Macovei despre ce se ascunde in spatele atacurilor impotriva justitiei

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 14.00: Monica Macovei despre ce se ascunde in spatele atacurilor impotriva justitiei

Europarlamentarul Monica Macovei explica astazi, la Adevarul Live de la ora 14. 00, ce se afla in spatele atacurilor concertate asupra justitiei din ultima perioada. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la ora 15.00: Cele mai curioase mituri despre durerile de dinti

Daca stai in curent, te dor maselele. E mai sanatos sa te periezi cu bicarbonat decat sa te speli cu pasta de dinti. in contextul in care un roman foloseste, in medie, un tub si jumatate de pasta de dinti intr-un an, discutam la Adevarul Live de la ora 15. 00 care sunt cele mai ciudate idei pe care le-au auzit medicii stomatologi privind sanatatea orala si dezbatem care sunt motivele pentru care stam atat de prost la sanatatea orala.

Adevarul Live, ora 12.00: Marian-Jean Marinescu, europarlamentar PDL, despre aderarea Romaniei la Schengen

Europarlamentarul PDL, Marian Jean Marinescu, este invitatul jurnalistului Sebastian Zachmann la o noua editie Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre noul Master Plan de Transporturi al Guvernului, dar si despre stadiul aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

Adevarul Live, ora 12.00. Tsunami scotian la alegerile din Marea Britanie

Premierul David Cameron a castigat alegerile legislative din Marea Britanie si urmeaza sa vada la incheierea numaratorii voturilor daca are majoritatea necesara pentru o guvernare monocolora in noul mandat. Dar marele performer al scrutinului este Partidul National Scotian, care a obtinut aproape toate colegiile din Scotia.

Monica Macovei: in loc sa se opreasca din furat, politicienii incearca sa scape de anchete. in noiembrie 2014 clasa politica a fost pusa cu botul pe labe, iar acum revine incet-incet

Intr-un interviu televizat, Monica Macovei a vorbit despre justitia romaneasca, despre atacurile politicienilor la adresa justitiei, dar si despre rolul pe care Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) il are.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )