Libnet.ro
UNICEF

18:30

Adio, Liga I! O noua infrangere categorica pentru Petrolul, care mai are doar sanse teoretice sa evite retrogradarea

Adevărul Adevărul,
Adio, Liga I! O noua infrangere categorica pentru Petrolul, care mai are doar sanse teoretice sa evite retrogradarea

Echipa FC Botosani a invins, in deplasare, cu scorul de 4-0, formatia Petrolul Ploiesti, in primul meci al etapei a opta si a urcat pe locul patru in clasamentul play-out-ului Ligii I. continuă pe Adevărul

Horoscopul zilei - 22 aprilie. Momente pretioase pentru Lei, care se pot bucura de noi perspective

Berbec Luna Plina in Scorpion activeaza axa posesiunilor si e posibil sa iei niste decizii importante astazi, in acest sens. Pentru a merge mai departe si a permite transformarii sa se produca in plan profesional si nu.

9 sfaturi salvatoare pentru parintii care vor sa economiseasca bani

In toate familiile cu copii cheltuielile sunt destul de mari. E aproape imposibil sa economisesti bani. Cu toate acestea, exista niste trucuri care te pot ajuta sa salvezi o suma, cat de mica. Iata 9 sfaturi sal.

Comisia Europeana a propus eliminarea vizelor pentru ucrainenii care efectueaza calatorii in UE mai scurte de 90 de zile

Comisia Europeana a propus eliminarea vizelor pentru cetatenii Ucrainei care efectueaza calatorii mai scurte de 90 de zile. Astazi, respectam angajamentul nostru de a propune calatorii fara vize.

Initiativa legislativa aprobata tacit de Senat: 3 ani de inchisoare pentru cei care adus ofensa insemnelor nationale (VIDEO)

Extremistii s-ar putea gandi in curand de 2 ori inainte de a ponegri insemnele nationale. Proiectul care prevede inchisoare de pana la 3 ani pentru ofensa adusa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2297 seconds )