Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un administrator oradean a fost trimis in judecata pentru evaziune cu statul

Adevărul Adevărul,
Un administrator oradean a fost trimis in judecata pentru evaziune cu statul

Banuit ca a prejudiciat bugetul de stat cu 28. 627 de lei, prin evaziune fiscala, un oradean a fost propus pentru trimitere in judecata, dupa ce politistii de investigare a fraudelor au incheiat cercetarile. continuă pe Adevărul

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, trimis in judecata pentru ca a luat mita de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori FFABBV) din cadrul Academiei de Studii Economice, Iuliu Serbanescu, a fost trimis in judecata de procurorii PiCCJ, in stare de arest preventiv, el fiind acuzat de luare de mita 42 de fapte) si trafic de influenta 2 fapte).

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, trimis in judecata pentru spagile luate de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din cadrul ASE, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General,dupa ce a luat spaga de la studenti si a facut trafic de influenta, conform Agerpres.

Inspectorul principal Florea Strainu, trimis in judecata pentru luare de mita si pentru fapte ilegale de comert. Ce avere are omul legii

Inspectorul principal Florea Strainu, inspector principal de politie in cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere si inmatriculari Vehicule Tulcea, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Constanta, intr-un alt dosar.

Trimis in judecata pentru ca a vrut sa-i dea mita unui medic

Sotul unei bolnave a fost trimis in judecata de Parchetul de pe Langa Tribunalul Gorj pentru ca a vrut sa-i ofere mita unui medic de la Serviciul de evaluare complexa a persoanelor adulte cu handicap.

Afaceristul barladean Marian Blembea, trimis in judecata pentru dare de mita

Afaceristul barladean Marian Blembea a fost trimis astazi in judecata de procurorii DNA, pentru dare de mita, fiind acuzat ca a incercat sa cumpere doi comisari de la Garda de Mediu cu 10. 000 lei, vin, tuica si un parfum.

Inspector de la ITM Bucuresti, trimis in judecata pentru ca a luat mita 2.200 de lei

Inspectorul Ciprian Grigoras, de la Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, dupa ce ar fi cerut si primit mita 2. 200 de lei, pentru a nu amenda o.

Inspector de la ITM Bucuresti, trimis in judecata pentru ca a luat mita

Inspectorul Ciprian Grigoras, de la Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) Bucuresti, a fost trimis in judecata, dupa ce ar fi cerut si primit mita 2. 200 de lei, pentru a nu amenda o societate comerciala.

Patronul Tehnologica Radion, retinut pentru evaziune fiscala

Patronul Tehnologica Radion, Theodor Barna, care a fost si consilier al lui Traian Basescu, a fost retinut ieri pentru evaziune fiscala intr-un dosar in care prejudiciul adus statului roman se ridica la peste 100 de milioane de euro, transmit sursele de presa.

Marian Blembea, trimis in judecata pentru dare de mita

Procurorii Direc and tiei Na and tionale Anticorup and tie DNA) Ia and si au dispus astazi trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Marian Blembea, administrator de fapt al unei societati comerciale, banuit de dare de mita unor comisari ai Garzii de Mediu, pentru evitarea unei amenzi contraventionale.

Administrator de firma din Alba condamnat la inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala

Un om de afaceri, administrator al societatii Vidra Lux SRL Teius, a fost condamnat de Tribunalul Alba la 3 ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala. Gheorghe Drambarean a mai fost condamnat in ultimii ani in alte trei dosare privind infractiuni economice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )