Libnet.ro
UNICEF

01:05

Administratori chinezi ai unei firme din Alba, cercetati pentru evaziune fiscala si inselaciune de aproape 1 milion de lei

Adevărul Adevărul,
Administratori chinezi ai unei firme din Alba, cercetati pentru evaziune fiscala si inselaciune de aproape 1 milion de lei

Politistii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Alba au documentat activitatea infractionala a reprezentantilor chinezi a unei societati comerciale din Zlatna care in perioada 2007 2014 au creat un prejudiciu bugetului de stat de peste 700. 000 mii lei. Aceeasi administratori sunt cercetati pentru inselaciune in dauna angajatilor societatii pe care i-ar fi prejudiciat cu peste 240. 000 lei. continuă pe Adevărul

Angajatii unei gradinite din Arad, in greva japoneza

Angajatii unei gradinite din Arad au intrat in greva japoneza, joi, din cauza numarului insuficient de ingrijitori, relateaza Mediafax. Un singur ingrijitor supravegheaza 165 de copii, desi ar trebui sa fie o ingrijitoare la 20 de copii.

Operatiune gigant de spalare de bani: ancheta vizeaza R.Moldova si firme din Marea Britanie

Una dintre cele mai mari operatiuni de spalare de bani din Europa face obiectul unei anchete care are in centru companii paravan din Marea Britanie, care spalau bani prin intermediul sistemului de justitie din Republica Moldova si al unor cetateni.

Ancheta intr-o ampla operatiune de spalare de bani care implica Republica Moldova si firme din Marea Britanie

Mai multe companii paravan din Marea Britanie sunt anchetate privind una dintre cele mai mari operatiuni de spalare de bani din Europa. Cel putin 19 companii din Marea Britanie sunt suspectate de implicare in.

Ancheta de amploare intr-un dosar mamut de spalare de bani care implica firme din R. Moldova si Marea Britanie

Presa straina scrie, vineri, despre un dosar de spalare de bani in care sunt implicate companii paravan din Marea Britanie si din Republica Moldova, informeaza Mediafax.

Detinutii au preluat controlul asupra unei inchisori din Brazilia

Mai multi detinuti dintr-o inchisoare din Brazilia au preluat controlul asupra unei parti mari a cladirii. I-au luat prizonieri pe gardieni, i-au dezbracat si i-au urcat pe acoperisul cladirii. Totul pentru.

Ancheta in cazul mortii unei adolescente din Cluj. Familia spune ca medicii au refuzat sa o consulte

O ancheta a fost declansata, joi, de Politia Judeteana Cluj dupa ce o fata de 15 ani a murit la spitalul din Turda, unde fusese adusa cu o ambulanta de la spitalul din Campia Turzii. Familia adolescentei ii.

Lupta unei studente din Cluj care a pierdut un proces cu Jandarmeria dupa protestele impotriva proiectului Rosia Montana

O studenta din Cluj care a participat la protestele impotriva exploatrarii miniere de la Rosia Montana are de platit o amenda de 2. 000 de lei dupa ce a pierdut un proces cu Jandarmeria, in urma acuzatiei de organizare a protestelor neautorizate.

Procurorii cer arestarea profesorului din Mangalia, judecat pentru spaga la bac in 2013, dupa ce a mituit un martor

Profesorul Gheorghe Amza, trimis in judecata pentru mita la bacalaureat in Mangalia, in 2013, a fost pus sub control judiciar, intr-un nou dosar, dupa ce a platit o martora din dosar sa minta, pentru a-l disculpa in fata magistratilor, arata un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Procurorii cer acum instantei inlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventiva.

Politist din Tecuci, retinut pentru abuz in serviciu

Comisarul-sef Mircea Rusu de la Politia Municipiului Tecuci a fost retinut pentru 24 de ore pe procurorii DNA pentru abuz in serviciu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )