Libnet.ro
UNICEF

06:00

ADMITERE FACULTATE 2013 Care sunt cele mai banoase meserii din Romania

Adevărul Adevărul,
ADMITERE FACULTATE 2013 Care sunt cele mai banoase meserii din Romania

Bancherii, inginerii cu specializarea petrol si gaze si cei care lucreaza in industria prelucratoare de tutun sunt angajatii cu salariile cele mai mari de pe piata muncii din Romania. continuă pe Adevărul

ADMITERE FACULTATE 2013 Prima zi de inscriere la Universitatea din Bucuresti

Admitere Facultate 2013 / inscrierile la Universitatea din Bucuresti au inceput miercuri, 10 iulie si se vor termina pe 18 iulie, urmand ca examenele de admitere sa fie sustinute in perioada 19-25 iulie, iar rezultatele sa se afiseze pe 27 iulie.

ADMITERE FACULTATE 2013 Taxele universitare, intre 1.600 si 10.000 de lei

O facultate de actorie poate sa perceapa si 10. 000 de lei pe an, in timp ce o facultate de fizica are taxe mai mici de 2. 000 de lei, discrepante ce nu tin de cererea de pe piata muncii, ci de costurile administrative pentru pregatirea acestor specialisti.

Contestatii BAC 2013 Care sunt materiile la care absolventii sunt nemultumiti de notele de la bacalaureat

Notele de la Bacalaureatul 2013 care i-au nemultumit pe absolventii de liceu au putut fi contestate, in aceeasi zi in care au fost afisate rezultatele examenelor. Cele mai multe contestatii au fost depuse la Limba si literatura romana. Potrivit calendarului de la BAC 2013, solutionarea contestatiilor se realizeaza pana maine, iar rezultatele finale se afiseaza vineri, 12 iulie. Vezi cate contestatii au fost depuse pe judete si care este procedura de solutionare a contestatiilor - metodologia de organizare a bacalaureatului 2013.

Admitere la facultate 2013 Miercuri incep inscrierile la Universitatea din Bucuresti - la ce facultati se da examen, care sunt taxele de scolarizare pentru studenti si concurenta

Admiterea 2013 la Universitatea din Bucuresti incepe miercuri, 10 iulie, cu inscrierile la facultate. Pentru admiterea in cele 19 facultati, Universitatea din Bucuresti a scos la concurs 4. 400 de locuri la buget si 4. 000 de locuri cu taxa. Examenele de admitere incep pe data de 19 iulie, iar 27 iulie este data limita la care se afiseaza rezultatele. La Universitatea din Bucuresti exista trei forme de admitere, in functie de facultate: admiterea pe baza de examen, admiterea pe baza unei formule mixte si admiterea pe baza mediei de la bacalaureat. Citeste in articol care sunt etapele inscrierii la facultate si ce acte sunt necesare la admitereVezi prima/ultima medie de admitere si numarul de candidati pe loc in sesiunile de admitere din anii trecuti.

Admitere Facultate 2013. La Brasov, Universitatea Transivania, fiecare facultate si-a ales modul de admitere a viitorilor studenti

Fiecare dintre cele 18 facultati si-au ales metoda de admitere. Toate conditiile sunt publicate detaliat pe www. unitbv. ro, la sectiunea reglementari.

ADMITERE FACULTATE 2013 Locurile la buget, alocate in functie de numarul de studenti

Ministerul Educatiei a alocat, in total, 62. 400 de locuri pentru studiile de licenta din anul universitar 2013 - 2014. Astfel, fiecare universitate are alocat un numar de locuri dintre care circa doua treimi sunt bugetate de la stat, studentii nefiind nevoiti sa plateasca taxe, in timp ce restul locurilor trebuie platite integral la inceputul anului, sau in rate.

REZULTATE BACALAUREAT 2013. Care sunt judetele fruntase. La noi, promovabilitatea a fost de 27,91%

BACALAUREAT 2013: Rezultate mai bune la bacalaureat anul acesta fata de 2012. 55,52% dintre elevii care au dat BAC-ul au promovat in acest an. Dintre acestia 62,09% sunt elevi care au terminat liceul anul.

REZULTATE BACALAUREAT 2013. Care sunt judetele cu cea mai MARE promovabilitate.

Judetele Braila, Cluj si Iasi au inregistrat cea mai rata rata de promovare a elevilor la examenul de Bacalaureat, arata rezultatele partiale transmise, duminica,de Ministerul Educatiei. In Braila, promovabilitatea este de 74,17%, in Cluj-70,99%, iar in Iasi- 67,55%. Citeste si REZULTATE BACALAUREAT 2013. Procentul de promovare la nivel national - 55,52% Procentul de promovare a examenului de Bacalaureat in sesiunea iunie - iulie 2013 este de 55,52% , informeaza .

Cele mai comune greseli pe care le faci in cariera

Recrutorul Eric Baker a realizat un studiu pentru a afla care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac oamenii atunci cand vor sa isi schimbe locul de munca.

Romanii, printre europenii care se bucura de cele mai mici preturi la mancare si bautura din TOATA Europa

Romania are printre cele mai mici preturi din Europa, potrivit unei analize efectuate de Eurostat. Mai exact, tara noastra ocupa locul antepenultim intr-un clasament al celor mai mari preturilor, in general, din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )