Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai comune greseli pe care le faci in cariera

Adevărul Adevărul,
Cele mai comune greseli pe care le faci in cariera

Recrutorul Eric Baker a realizat un studiu pentru a afla care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac oamenii atunci cand vor sa isi schimbe locul de munca. continuă pe Adevărul

Rezultate BAC 2013 Top 5 orase cu cele mai multe medii de 10 la bacalaureat. Care este cel mai bun liceu din tara

Rezultatele de la Bacalaureat 2013 au inregistrat doua premiere, de la introducerea camerelor de supraveghere in salile de examen si pana acum: avem un numar record de absolventi de liceu care au trecut BAC-ul cu medii de 10, iar promovabilitatea a crescut cu peste 11 puncte procentuale fata de anul trecut, fiind la nivel national de 55,4%. Cele mai multe medii maxime la BAC 2013 au fost obtinute de elevii din Iasi, oras urmat in acest top de Buzau. Vezi in articol liceele pe care le-au absolvit elevii cu 10 pe linie la examenele din acest an.

Peisaje ce-ti taie rasuflarea admirate din balon! Vezi cele mai tari locuri din lume pentru o astfel de experienta!

Cu siguranta stiai deja ca pamantul reprezinta un izvor nesecat de peisaje absolut uimitoare si destinatii extraordinare de vacanta. Dar te-ai gandit vreodata cum ar fi sa admiri toate aceste privelisti de sus, in timpul unei plimbari cu balonul? ADPM iti prezinta astazi cele mai tari locuri din lume in care poti trai o experienta de neuitat un zbor cu balonul! Continue reading .

ADMITERE FACULTATE 2013 Care sunt cele mai banoase meserii din Romania

Bancherii, inginerii cu specializarea petrol si gaze si cei care lucreaza in industria prelucratoare de tutun sunt angajatii cu salariile cele mai mari de pe piata muncii din Romania.

CNCD: 113 dosare admise in 2012; cele mai multe cazuri de discriminare, pe etnie si limba.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a constatat, anul trecut, savarsirea unor acte de discriminare in 113 cazuri, cele mai multe fiind pe criteriile etniei si limbii, si a aplicat 35 de amenzi in valoare totala de 114. 000 de lei, potrivit raportului pe 2012, citat de Mediafax. In 2012, CNCD a inregistrat 548 de petitii, numar care se incadreaza in dinamica ultimilor ani. Totodata, se observa ca, anul trecut, toate criteriile de discriminare prevazute de legislatie sunt .

Romanii, printre europenii care se bucura de cele mai mici preturi la mancare si bautura din TOATA Europa

Romania are printre cele mai mici preturi din Europa, potrivit unei analize efectuate de Eurostat. Mai exact, tara noastra ocupa locul antepenultim intr-un clasament al celor mai mari preturilor, in general, din.

Top 15 cele mai inedite vaze pentru casa ta!

In mod obisnuit, vazele sunt privite ca piese decorative pe care le umplem cu flori si le pozitionam pe masa. Si totusi, vazele reprezinta mult mai mult decat un simplu suport pentru flori si pot fi folosite simple, ca elemente de decor fara alte artificii. Se gasesc in diferite dimensiuni, forme si culori, iar in ultima vreme au devenit din ce in ce mai cautate vazele care se amplaseaza pe podea si sunt privite ca o piesa de mobilier. Continue reading .

SUPERCUPA ROMANIEI: Steaua - Petrolul, scor 3-0. Cele mai importante faze LIVE.

Steaua si Petrolul Ploiesti isi disputa, miercuri, Supercupa Romaniei, relateaza Mediafax. Cele mai importante faze ale meciului: A reinceput meciul pe arena nationala. Debutul reprizei este marcat de presingul facut de Steaua la poarta adversa. Pauza: Steaua - Petrolul 3-0 Pintilii inscrie in minutul 42 un gol superb in poarta petrolistilor. Stelistul a trimis mingea in plasa de la marginea careului. Szukala reuseste sa mareasca avantajul Stelei in minutul 32 .

Rezultate bacalaureat 2013 Salaj: topul probelor cu cele mai multe note de 10

Judecand dupa numarul de note de 10 obtinute de candidatii din Salaj participanti la prima sesiune a examenului de bacalaureat, cele mai usoare subiecte au fost, anul acesta, la biologie.

Cele mai ciudate case din lume

Locuintele conventionale sunt de-a dreptul plictisitoare in comparatie cu o serie de constructii inedite, realizate din cele mai bizare combinatii de materiale. Pneuri uzate, sticle de plastic, piese Lego sau navete de bere, sunt numai cateva exemple de materie prima.

Rezultate Bacalaureat 2013. Peste 1.500 de contestatii in Prahova, cele mai multe la limba romana

575 de candidati din Prahova au fost nemultumiti de rezultatele obtinute la probele scrise de la bacalaureat 2013 si au depus contestatii. Cele mai multe cereri de recorectare sunt pentru tezele de limba si literatura romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )