Libnet.ro
UNICEF

08:15

ADMITERE FACULTATE 2013 incep inscrierile pentru examenele de admitere la SNSPA

Adevărul Adevărul,
ADMITERE FACULTATE 2013 incep inscrierile pentru examenele de admitere la SNSPA

ADMITERE FACULTATE 2013 / Luni incep inscrierile la admiterea de la Facultatea de de Comunicare si Relatii Publice si la Facultatea de Management din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative SNSPA). De asemenea, admiterea la Facultatea de Administratie Publica incepe de marti, 16 iulie. continuă pe Adevărul

ADMITERE FACULTATE 2013 incep inscrierile la Universitatea Politehnica din Timisoara

Admitere facultate 2013 / Universitatea Politehnica din Timisoara organizeaza concurs de admitere pentru ciclul licenta la 56 de specializari, in cele 10 facultati. inscrierile incep luni si se pot face si on-line.

ADMITERE FACULTATE 2013 incep inscrierile la Universitatea Al. I. Cuza

Luni incep inscrierile pentru admiterea la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Pentru cateva dintre specializarile din oferta de admitere a celor 15 facultati, candidatii vor sustine o proba pe baza careia se va desfasura concursul de admitere .

ADMITERE FACULTATE 2013 incep inscriereile la cursurile de licenta de la SNSPA

ADMITERE FACULTATE 2013 / Luni incep inscrierile la admiterea de la Facultatea de de Comunicare si Relatii Publice si la Facultatea de Management din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative SNSPA). De asemenea, admiterea la Facultatea de Administratie Publica incepe de marti, 16 iulie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1905 seconds )