Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adolescent din Piatra Neamt, disparut in zona Vadu. Bunicul sau, aflat la un pas sa se inece, a fost salvat

Adevărul Adevărul,
Adolescent din Piatra Neamt, disparut in zona Vadu. Bunicul sau, aflat la un pas sa se inece, a fost salvat

Un adolescent in varsta de 15 ani este cautat de pompieri si scafandri dupa ce a disparut in mare, in zona Vadu. Bunicul baiatului, in varsta de 66 de ani, care a fost si el la un pas sa se inece, a fost salvat si transportat la Spitalul Judetean Constanta. continuă pe Adevărul

Un copil de 14 ani, disparut intr-un canal din Piatra Neamt al raului Bistrita, a fost gasit mort

Un copil de 14 ani, care era disparut intr-un canal din Piatra Neamt al raului Bistrita, a fost gasit mort, joi, de catre pompieri, la cinci zile dupa ce s-a inecat. Un alt tanar, in.

Operatiune de salvare la malul marii! Adolescent de 15 ani, disparut in zona Vadu. Bunicul sau, salvat in ultima clip

Operatiune de salvare la malul marii! Un baiat de 15 ani estecautat de mai multi scafandri si de Garda de Coasta, dupa ce s-a aventurat in mare. El se afla pe plaja Vadu impreuna cu.

Incendiu puternic la mansarda unui bloc din Piatra Neamt. Locatarii aflati in locuinte au fost evacuati

Un incendiu puternic a cuprins, joi dupa-amiaza, mansarda unui bloc de locuinte din municipiul Piatra Neamt, pompierii intervenind cu 11 autospeciale pentru stingerea flacarilor, scrie news. ro. Toti locatarii.

Copil de 14 ani, disparut intr-un canal al unui rau, gasit mort de pompieri. Un tanar de 19 ani este cautat in continuare

Un copil de 14 ani, care era disparut intr-un canal din Piatra Neamt al raului Bistrita, a fost gasit mort, joi, de catre pompieri, la cinci zile dupa ce s-a inecat. Un alt tanar, in varsta de 19 ani, disparut in acelasi loc dupa ce ar fi incercat sa-l salveze pe baiat, este in continuare cautat de scafandrii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Neamt.

Incendiu puternic la acoperisul unui bloc din Piatra Neamt. Pompierii au izolat flacarile dupa o interventie complicata

Un incendiu puternic a izbucnit in jurul orei 13 la un bloc din centrul municipiului, in apropierea sediilor Inspectoratului Scolar si al Casei de Asigurari de Sanatate.

Maraton de scurtmetraje la Piatra Neamt. Filmul Breaking News va fi proiectat in avanpremiera nationala in prima zi a festivalului Filmul de Piatra

Cele mai proaspete scurtmetraje in competitie si cele mai premiate scurtmetraje in afara competitiei vor fi proiectate in perioada 27-30 iulie in cadrul festivalului Filmul de Piatra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )