Libnet.ro
UNICEF

05:30

Adrian Nastase, despre lipsa autostrazilor: Basescu e vinovat

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, despre lipsa autostrazilor: Basescu e vinovat

Fostul premier Adrian Nastase sustine ca aglomeratia de pe DN 1, din zona Brasov-Comarnic, nu ar mai fi existat astazi, daca alegerile din 2004 ar fi avut alt deznodamant sau daca administratiile de dupa 2004. continuă pe Antena3

Adrian Nastase: Daca la finalul anului 2004 lucrurile stateau altfel, astazi am fi circulat deja pe autostrada Comarnic-Brasov

Fostul premier Adrian Nastase scrie sambata pe blog, referindu-se la traficul aglomerat de pe Valea Prahovei, ca astazi am fi circulat deja pe autostrada Comarnic-Brasov, daca la finalul anului 2004 lucrurile stateau altfel. Potrivit lui Nastase, proiectul privind constructia acestei autostrazi, semnat in 2004, in timpul guvernarii sale, cu compania franceza Vinci, a fost anulat in 2005, imediat dupa venirea lui Traian Basescu la putere si ca si a doua oara, in 2010, a fost anulat - un alt contract, pentru acelasi segment de drum, tot cu compania Vinci - dupa al doilea naufragiu al lui Basescu.

Adrian Nastase: 2014, un an al suferintelor

Fostul premier Adrian Nastase le-a urat romanilor Un An Nou linistit. intr-o postare pe blogul sau, Nastase a tinut sa precizeze ca, pentru el, 2014 a fost un an al suferintelor. Am privit, cu tristete,.

Adrian Nastase mediteaza asupra dezamagirilor: Universul meu se ingusteaza. 2014 a fost un an de suferinte

Fostul premier Adrian Nastase a transmis un mesaj de Anul Nou, prin intermediul blogului sau. Acesta spune ca anul 2014 a fost unul plin de suferinte si dezamagiri, legate, in primul rand, de oameni.

ANAF a recuperat integral prejudiciul de peste 1.800.000 de lei de la Adrian Nastase in dosarul Zambaccian I

Statul roman a recuperat integral suma de 1. 303,72 lei in dosarul Bunuri din China Zambaccian I), in care sotii Nastase au primit o condamnare definitiva si irevocabila din partea judecatorilor iCCJ, la inceputul acestui an, potrivit raspunsului oficial comunicat de reprezentantii ANAF reporterului HotNews. ro.

Statul a recuperat integral prejudiciul de peste 1.800.000 de lei de la Adrian Nastase in dosarul Zambaccian I

Statul roman a recuperat integral suma de 1. 303,72 lei in dosarul Bunuri din China Zambaccian I). in acest dosar, sotii Nastase au primit o condamnare definitiva si irevocabila din partea judecatorilor.

ANAF a recuperat integral prejudiciul de peste 1.800.000 de lei de la Adrian Nastase in dosarul Zambaccian I

Statul roman a recuperat integral suma de 1. 303,72 lei in dosarul Bunuri din China Zambaccian I), in care sotii Nastase au primit o condamnare definitiva si irevocabila din partea judecatorilor ICCJ, la inceputul acestui an, potrivit raspunsului oficial comunicat de reprezentantii ANAF reporterului HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )