Libnet.ro
UNICEF

19:45

Aeroportul Dubai devanseaza Heathrow si ajunge cel mai important din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aeroportul Dubai devanseaza Heathrow si ajunge cel mai important din lume

Dubai International a devenit anul acesta aeroportul cu cel mai ridicat trafic de calatori, depasind Heathrow din Londra, si ilustrand ascensiunea operatorului local Emirates Airways in cele trei decenii de la infiintare, scrie Wall Street Journal. continuă pe Wall-Street Ro

Descopera cel mai vechi altar din perioada musteriana

Viziteaza Muzeul Bardo din Tunis, cel mai vechi si mai important dintre muzeele tunisiene, unde o sa fii surprins de zeci de colectii magnifice care privesc viata si istoria locuitorilor Africii de Nord. Palatul.

A fost desemnat cel mai bun jucator din Premier League

Federatia Engleza de fotbal l-a ales, luni, in cadrul unei ceremonii la Londra, pe cel mai valoros jucator al sezonului in Premier League.

Luis Suarez, cel mai bun jucator din Anglia

Luis Suarez, atacantul uruguayan al lui Liverpool, a fost desemnat de catre Asociatia Jucatorilor Profesionisti PFA) drept cel mai bun jucator al sezonului in Anglia, scrie Mediafax. Suarez a reusit 30 de.

Trei seisme produse sambata in Vrancea: Cel mai puternic a avut magnitudinea de 3,5

Trei seisme s-au resimtit sambata in zona seismica Vrancea, cel mai puternic dintre acestea, cu o magnitudine de 3,5 grade pe scara Richter, fiind inregistrat la ora 21. 32, potrivit Institutului National.

Un diamant albastru, considerat cel mai mare din lume la categoria sa, va fi scos la licitatie, valorand intre 21 si 25 de milioane de dolari

Un spectaculos diamant albastru, considerat cel mai mare din lume la categoria sa, va fi scos la licitatie pe 14 mai, la Geneva. Diamantul, prelucrat in forma de para si numit The Blue, are 13,22 carate si e.

FOTOGALERIE Cel mai puternic Volkswagen Golf din istorie are 400 CP - dar deocamdata doar concept

Cel mai puternic Volkswagen Golf de fabrica traieste in conceptul Golf R 400, care, dupa cum ii sugereaza si numele, dezvolta 400 Cai Putere CP) si este bazat pe versiunea varf de gama a momentului, Golf R. Producatorul auto mentioneaza ca Golf-ul de 400 CP este momentan un concept si ca nu are planuri sa-l produca in serie, insa speculatiile privind lansarea pe piata nu au incetat sa apara.

Italia: Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 111 ani si 357 de zile

Cel mai batran barbat din lume a murit, joi, la varsta de 111 ani si 357 de zile, scrie China Gate. Italianul Arturo Licata a devenit decanul de varsta al barbatilor din toata lumea in 13 septembrie 2013,.

Canta cu trupa ta la cel mai mare festival din Bulgaria, Kavarna Rock!

METALHEAD alaturi de organizatorii festivalului KAVARNA ROCK si CIUC PREMIUM, ofera sansa trupelor romanesti de a canta pe scena celui mai mare eveniment de rock si metal din Bulgaria, intre 27 si 29 iunie, participand la concursul The Road To Kavarna Rock Festival.

Cel mai bun job pentru tine in functie de zodie

Te-ai nascut sa fii bogat? Un sondaj realizat de catre CareerBuilder. com printre 9. 000 de angajati a scos la iveala faptul ca persoanele nascute in Scorpion, Leu, Taur si Rac sunt cele mai bine cotate .

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1913 seconds )