Libnet.ro
UNICEF

11:45

Trei seisme produse sambata in Vrancea: Cel mai puternic a avut magnitudinea de 3,5

B1 B1,
Trei seisme produse sambata in Vrancea: Cel mai puternic a avut magnitudinea de 3,5

Trei seisme s-au resimtit sambata in zona seismica Vrancea, cel mai puternic dintre acestea, cu o magnitudine de 3,5 grade pe scara Richter, fiind inregistrat la ora 21. 32, potrivit Institutului National. continuă pe B1

Trei cutremure s-au produs sambata in Vrancea, cel mai puternic a fost de 3,5

Trei cutremure s-au produs sambata in zona seismica Vrancea, cel mai puternic dintre acestea, cu o magnitudine de 3,5 pe scara Richter, fiind inregistrat la ora 21. 32, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

Trei cutremure s-au produs sambata in Vrancea, cel mai puternic a avut 3,5 grade

Trei cutremure s-au produs sambata in zona seismica Vrancea, cel mai puternic dintre acestea, cu o magnitudine de 3,5 grade pe scara Richter, fiind inregistrat la ora 21. 32, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP ).

FOTOGALERIE Cel mai puternic Volkswagen Golf din istorie are 400 CP - dar deocamdata doar concept

Cel mai puternic Volkswagen Golf de fabrica traieste in conceptul Golf R 400, care, dupa cum ii sugereaza si numele, dezvolta 400 Cai Putere CP) si este bazat pe versiunea varf de gama a momentului, Golf R. Producatorul auto mentioneaza ca Golf-ul de 400 CP este momentan un concept si ca nu are planuri sa-l produca in serie, insa speculatiile privind lansarea pe piata nu au incetat sa apara.

Arges: Ciobanul disparut de trei zile a fost gasit mort. Cel mai probabil el a fost luat de o viitura

Ciobanul de 35 de ani din judetul Arges, dat disparut de luni si cautat timp de trei zile de zeci de politisti a fost gasit mort, joi, pe marginea unui rau. Trupul neinsufletit al acestuia a fost gasit in.

Un diamant albastru, considerat cel mai mare din lume la categoria sa, va fi scos la licitatie, valorand intre 21 si 25 de milioane de dolari

Un spectaculos diamant albastru, considerat cel mai mare din lume la categoria sa, va fi scos la licitatie pe 14 mai, la Geneva. Diamantul, prelucrat in forma de para si numit The Blue, are 13,22 carate si e.

Italia: Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 111 ani si 357 de zile

Cel mai batran barbat din lume a murit, joi, la varsta de 111 ani si 357 de zile, scrie China Gate. Italianul Arturo Licata a devenit decanul de varsta al barbatilor din toata lumea in 13 septembrie 2013,.

95 de etaje in 43 de secunde cel mai rapid lift din lume

Hitachi tineste recordul pentru cel mai rapid lift din lume, in prezent detinut de Toshiba. Hitachi lucreaza la constructia celui mai rapid lift din lume, un record momentan detinut de Toshiba, si va construi doua astfel de mijloace de transport inChinas Guangzhou CTF Finance Centre. Liftul construit de Hitachi va putea atinge 95 de etaje in doar 43 de secunde, avand o viteza de 72 Km/h. Liftul construit de Toshiba se afla in cladirea Taipei 101 si are o viteza [].

3 CUTREMURE au avut loc in ultimele 24 de ore, in Vrancea

Trei cutremure au avut loc in ultimele 24 de ore, in zona seismica Vrancea. Ultimul s-a produs la ora 4:30, in aceasta dimineata, si a masurat 3,1 pe Richter. Nu a fost si cel mai puternic: acesta a.

Cel mai spectaculos meci asteptat la BRD Nastase Tiriac Trophy. Demonstrativul cu Ilie Nastase in rol principal

Ilie Nastase, Andrei Pavel, Goran Ivanisevici si Cedric Pioline au participat sambata la conferinta de presa dinaintea meciului demonstrativ, asteptat de toti spectatorii prezenti la Arenele BNR. Ora de start a partidei este 19.

Canta cu trupa ta la cel mai mare festival din Bulgaria, Kavarna Rock!

METALHEAD alaturi de organizatorii festivalului KAVARNA ROCK si CIUC PREMIUM, ofera sansa trupelor romanesti de a canta pe scena celui mai mare eveniment de rock si metal din Bulgaria, intre 27 si 29 iunie, participand la concursul The Road To Kavarna Rock Festival.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )