Libnet.ro
UNICEF

11:00

Aeroporturile din Capitala ara vea probleme cu pistele dar nu le repara

România Liberă România Liberă,
Aeroporturile din Capitala ara vea probleme cu pistele dar nu le repara

Pistele de aerizare de pe aeroporturile din Capitala au probleme dar in ciuda faptului ca a fost organizata o licitatie pentru reaparatii de catre CNAB, ministerul Transporturilor a anulat-o, a declarat fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu. continuă pe România Liberă

Aeroporturile din Capitala ar avea probleme cu pistele dar nu le repara

Pistele de aerizare de pe aeroporturile din Capitala au probleme dar in ciuda faptului ca a fost organizata o licitatie pentru reaparatii de catre CNAB, ministerul Transporturilor a anulat-o, a declarat fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu.

Trafic in crestere pe aeroporturile din Capitala

Traficul aerian pe cele doua aeroporturi din Capitala a juns la 5,5 milioane de pasageri in acest an, in crestere cu 7,5% fata de primele opt luni ale anului 2013, a declarat Valentin Iordache, directorul de comunicare si relatii publice al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Aeroporturile din Bucuresti, trafic crescut cu 7,5% in primele 8 luni

Cele doua aeroporturi din Capitala au inregistrat in primele opt luni ale anului un trafic de 5,5 milioane de pasageri, in crestere cu 7,5% fata de anul trecut, a precizat joi Valentin Iordache, director de comunicare si relatii publice la Compania.

FOTO. FUSTE SCURTE si un LUX incredibil. Cum arata si cum se distreaza tinerii de bani gata din capitala IRANULUI

Urmand reteta de succes Rich Kids of Instagram, pe Internet a aparut, recent, un nou cont pe populara retea de socializare, care aduna fotografiile celor mai bogati tineri de bani gata, dintr-un loc in care te-ai astepta cel mai putin sa-i gasesti: capitala Iranului.

Birourile din Capitala ofera cele mai bune randamente pentru investitori

Spatiile de birouri din Bucuresti reprezinta, in acest moment, cel mai interesant sector din punctul de vedere al randamentelor care pot fi obtinute de investitori intr-un climat de risc relativ moderat, ne-a declarat Marius Grigorica, Associate Director Capital Markets la compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )