Libnet.ro
UNICEF

11:45

Africa de Sud a inregistrat o crestere fara precedent a numarului de cazuri de Covid-19

Adevărul Adevărul,
Africa de Sud a inregistrat o crestere fara precedent a numarului de cazuri de Covid-19

Africa de Sud a inregistrat in ultimele 24 de ore o crestere record a numarului de cazuri de Covid-19, totalul ajungand la 40. 792, potrivit The Guardian. continuă pe Adevărul

Orban: Orice crestere semnificativa a numarului de cazuri de COVID-19 poate sa conduca la noi masuri de restrictii

Premierul Ludovic Orban avertizeaza ca orice crestere semnificativa a numarului de cazuri de COVID-19 poate sa conduca la noi masuri de restrictii. Asteptam sa vedem evolutia. Numai pe baza numarului de persoane care au fost diagnosticate pozitiv intr-o zi nu este bine sa formulezi judecati de valoare, opinii. Sigur ca e un semnal de alarma, a spus el.

Caz incredibil intr-un cuplu transgender. Danna Sultana si iubitul insarcinat in 8 luni. Imagini fara precedent

Danna Sultana, care s-a nascut barbat, dar se identifica ca barbat, asteapta un copil. Sotul sau, care s-a nascut femeie, dar se identifica ca barbat, poarta copilul in pantece. Cuplu transgender: Danna Sultana si iubitul insarcinat in 8 luni Modelul columbian a postat si o imagine pe retelele de socializare in care saruta burta sotului, .

Papa Francisc a adoptat o lege fara precedent la Vatican

Papa a adoptat o lege anicoruptie fara precedent la Vatican, care va asigura transparenta si va reduce riscul de nereguli in atribuirea de contracte. Acesta este rezultatul a patru ani de pregatire si are ca scop rationalizarea cheltuielilor si aliminarea nepotismelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )