Libnet.ro
UNICEF

08:30

Agent de penitenciar trimis in judecata pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Agent de penitenciar trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea au dispus astazi trimiterea in judecata a unui agent de la Penitenciarul Tg. Jiu pentru luare de mita. Decizia a fost luata in urma rechizitoriului efectuat ieri. Alte doua persoane implicate raspund in fata legii. Toti cei trei se aflau in arest preventiv pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Primarul Chereches de la Baia Mare, trimis in judecata pentru luare de mita

Catalin Chereches, primarul suspendat al municipiului Baia Mare, a fost trimis in judecata de DNA Cluj, pentru luare de mita, in forma continuata. El estre acuzat ca lua spaga de la conducerea Clubului de Forbal Baia Mare.

Primarul din Baia Mare, arestat preventiv pentru luare de mita in forma continuata, trimis in judecata

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, arestat preventiv pentru luare de mita in forma continuata, dupa ce ar fi primit de la o persoana din conducerea CS Fotbal Club Municipal Baia Mare 70. 000 de lei pentru a sustine financiar clubul, a fost.

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Constanta a fost retinut pentru luare de mita

Managerul Spitalului Judetean Constanta a fost retinut miercuri seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru luare de mita in forma continuata, potrivit unui comunicat al.

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Constanta a fost retinut pentru luare de mita (VIDEO)

Managerul Spitalului Judetean Constanta a fost retinut miercuri seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru luare de mita in forma continuata, potrivit unui comunicat al.

Primarul din comuna Vladeni, Dambovita, trimis in judecata pentru ca si-a angajat sotia la Primarie

Calin Marin, primarul comunei Vladeni din judetull Dambovita a fost trimis in judecata pentru aspectul savarsirii infractiunilor de conflict de interese, abuz in serviciu si folosirea in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, dupa ce, si-a angajat sosia in cadrul in cadrul compartimentului Stare Civila si Resurse Umane.

Primarul suspendat al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, trimis in judecata in stare de arest preventiv

Procurorii DNA Cluj l-au trimis vineri in judecata, in stare de arest preventiv, pe Catalin Chereches, primarul suspendat al municipiului Baia Mare, pentru luare de mita, in forma continuata.

Primarul comunei dambovitene Vladeni, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese. Si-a angajat sotia la primarie

Primarul comunei dambovitene Vladeni, Marin Calin, a fost trimis in judecata in stare de arest la domiciliu de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel PCA) Ploiesti, el fiind acuzat de abuz in serviciu, conflict de interese si folosire de informatii nedestinate publicitatii, faptele avand legatura cu angajarea sotiei sale.

Ludovic Orban, trimis in judecata pentru folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite

Deputatul Ludovic Orban a fost trimis in judecata sub control judiciar, de procurorii DNA, pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite.

Fostul presedinte al Fundatiei Patrimoniu a Academiei Romane, trimis in judecata pentru coruptie

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de libertate, pe academicianul Alexandru Bogdan, fost presedinte executiv al Fundatiei Patrimoniu, pentru arendarea ilegala a unor terenuri agricole ale Academiei Romane.

Managerul ISJ, trimis in judecata pentru nereguli in contracte. Cum a ascuns barbatul conflictul de interese

Managerul financiar al Inspectoratului Scolar JudeteanISJ) Calarasi a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti pentru nereguli savarsite in anul 2013. Paul Cordie este acuzat de conflict de interese si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )