Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alegeri in Republica Moldova. Financial Times: Victoria lui Dodon ar consolida influenta Rusiei in Europa de Est. Diferenta intre candidatul pro-rus si pro-europeana Maia Sandu este de 10 la suta

România Liberă România Liberă,
Alegeri in Republica Moldova. Financial Times: Victoria lui Dodon ar consolida influenta Rusiei in Europa de Est. Diferenta intre candidatul pro-rus si pro-europeana Maia Sandu este de 10 la suta

Peste trei milioane de moldoveni sunt asteptati sa voteze la alegerile de duminica, fiind pentru prima data in ultimele doua decenii cand moldovenii isi aleg direct presedintele. continuă pe România Liberă

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Am cetatenia romana! Dodon: Interesele carei tari veti apara?

O noua runda de dezbateri electorale a avut loc joi, 10 noiembrie, la postul public de televiziune Moldova1, intre Igor Dodon si Maia Sandu. Una dintre discutiile aprinse dintre candidatii la prezidentiale a fost legata de cetatenia romana. in timp ce socialistul considera ca un presedinte de stat nu trebuie sa detina dubla cetatenie, presedintele PAS nu vede o problema in acest sens.

Apel catre primarii din Republica Moldova: aduceti oamenii la vot sau Dodon va bloca investitiile

Fac un apel fratesc catre primarii din Republica Moldova: scoateti oamenii la vot si indrumatii sa puna stampila pe Maia Sandu. Venirea lui Igor Dodon va insemna revenirea la epoca Voronin, cea in care nivelul de investitii era zero.

Avertismentul alarmant al candidatului Igor Dodon: Republica Moldova va fi imbracata in rosu

Candidatul prorus la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Igor Dodon, si-a exprimat convingerea ca Moldova va fi imbracata in rosu dupa al doilea tur de scrutin, programat pentru duminica, 13 noiembrie.

Dezbatere electorala Republica Moldova: Igor Dodon i-a cerut Maiei Sandu sa se dezica de cetatenia altui stat. Replica acesteia: Tocmai a acuzat 500.000 de oameni de tradare de patrie

Joi seara, a avut loc ultima dezbatere electorala din campania pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Una dintre principalele teme de contradictie dintre cei doi candidati, Igor Dodon si Maia Sandu,.

Au fost demarate procedurile pentru proiectul autostrazii dintre Romania si Republica Moldova

Ministerul Transporturilor si Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) au initiat procedura de achizitia publica pentru revizuirea studiului de fezabilitate si elaborarea proiectului tehnic pentru autostrada Targu Neamt Iasi Ungheni, cu o lungime de 134 de kilometri, care va lega Romania de Republica Moldova.

Viorel Chetraru, seful anticoruptiei de peste Prut, acuzatii fara precedent fata de reformele anticoruptie din Republica Moldova

Sistemul judiciar si refomele anticoruptie din Republica Moldova au fost criticate dur de catre Viorel Chetraru, seful CNA. Criticile aduse de acesta au avut loc cu ocazia primului forum moldo-roman.

Traian Basescu face apel catre electoratul cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, sa mearga la vot: Republica Moldova trebuie sa-si pastreze calea europeana

Traian Basescu ii indeamna, pe pagina sa de Facebook, pe cetatenii moldoveni sa mearga in numar cat mai mare la vot pentru ca Republica Moldova sa-si pastreze calea europeana.

Basescu: Victoria lui Dodon ar insemna mutarea frontierei Rusiei la granita cu Romania. El are o pozitie slugarnica fata de Moscova!

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se declara convins ca Maia Sandu va castiga alegerile din 13 noiembrie, datorita mobilizarii masive a electoratului proeuropean, in special din diaspora. Totodata, politicianul afirma ca in cazul victoriei socialistului Igor Dodon, Moldova ar putea fi federalizata.

Dezbatere electorala la Chisinau. Avertismentul lui Igor Dodon: Unionistii in Republica Moldova nu au nicio sansa

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, joi seara, intr-o dezbatere la postul public de televiziune Moldova 1, ca sustinatorii miscarii unioniste nu vor avea nicio sansa in cazul in care el va deveni sef al statului.

Are Bucurestiul un plan B pentru Republica Moldova dupa 13 noiembrie?

Turul al doilea al alegerilor prezidentiale care se vor desfasura, duminica, vor aduce in prim-plan doua optiuni pentru cetatenii moldoveni: intoarcerea la epoca Voronin: candidatul PSRM, Igor Dodon versus continuarea drumului european: candidatul PAS, Maia Sandu. Viitorul Republicii Moldova se va decide prin vot si printr-o mobilizare exceptionala a tuturor celor care inteleg importanta geopolitica a zilei de 13 noiembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )