Libnet.ro
UNICEF

20:30

Au fost demarate procedurile pentru proiectul autostrazii dintre Romania si Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Au fost demarate procedurile pentru proiectul autostrazii dintre Romania si Republica Moldova

Ministerul Transporturilor si Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) au initiat procedura de achizitia publica pentru revizuirea studiului de fezabilitate si elaborarea proiectului tehnic pentru autostrada Targu Neamt Iasi Ungheni, cu o lungime de 134 de kilometri, care va lega Romania de Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Preliminarii CM 2018: Damir Skomina (Slovenia) va arbitra partida dintre Romania si Polonia

Damir Skomina va arbitra partida dintre Romania si Polonia, din preliminariile pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2018. In varsta de 40 de ani, slovenul face parte din categoria Elite, el fiind prezent si la Euro 2016. Meciul de pe Arena Nationala va avea loc vineri, 11 noiembrie, de la ora 21:45.

Un barbat din Galati si-a decapitat mama, i-a infipt capul in gard, iar apoi a marturisit crima preotului din sat. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Un barbat din comuna galateana Movileni, care si-a decapitat mama, dupa care i-a infipt capul in gardul casei, a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile.

DNA a trecut la cheltuit bani. Cel mai mare contract i-ar fi fost atribuit lui Dragos Stan, unul dintre denuntatorii din dosarul Micosoft (VIDEO)

Directia Nationala Anticoruptie a trecut la cheltuit bani. Aproape 2,5 milioane de lei au dat procurorii DNA pe echipamente IT, informeaza B1 TV. Cel mai mare contract, de peste 1 milion de lei, i-ar fi fost.

Sotia unui fost politist condamnat pentru legaturi cu clanul Camataru, cap de lista la Senat din partea PNL

Se apropie alegerile, s-au facut listele, dar noi pe cine votam? Jurnalistul Daniel Gorgonarul de la Adevarul a facut o radiografie a candidatilor din Ilfov pentru un loc in Parlamentul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )