Libnet.ro
UNICEF

19:30

Are Bucurestiul un plan B pentru Republica Moldova dupa 13 noiembrie?

Adevărul Adevărul,
Are Bucurestiul un plan B pentru Republica Moldova dupa 13 noiembrie?

Turul al doilea al alegerilor prezidentiale care se vor desfasura, duminica, vor aduce in prim-plan doua optiuni pentru cetatenii moldoveni: intoarcerea la epoca Voronin: candidatul PSRM, Igor Dodon versus continuarea drumului european: candidatul PAS, Maia Sandu. Viitorul Republicii Moldova se va decide prin vot si printr-o mobilizare exceptionala a tuturor celor care inteleg importanta geopolitica a zilei de 13 noiembrie. continuă pe Adevărul

Igor Dodon cere Romaniei sa stimeze independenta Republicii Moldova. Candidatul socialist sustine ca exista un plan pentru unirea cu Romania, in anul 2018. Maia Sandu spune ca nu stie nimic

Candidata pro-europeana la presedintia Republicii Moldova, Maia Sandu, dezminte informatiile ca s-ar fi intalnit si ar fi discutat cu Victoria Nuland pe tema unirii dintre Romania si Republica Moldova.

Avertismentul alarmant al candidatului Igor Dodon: Republica Moldova va fi imbracata in rosu

Candidatul prorus la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Igor Dodon, si-a exprimat convingerea ca Moldova va fi imbracata in rosu dupa al doilea tur de scrutin, programat pentru duminica, 13 noiembrie.

FMI a aprobat acordul cu Republica Moldova

Consiliul de Directori Executivi al Fondului Monetar International FMI) a aprobat luni, 7 noiembrie, un acord pe trei ani cu Republica Moldova, finantat prin doua instrumente de creditare Mecanismul de finantare extinsa EFF) si Mecanismul extins de creditare ECF), care are ca scop sustinerea programului de reforme economice si financiare ale statului.

Au fost demarate procedurile pentru proiectul autostrazii dintre Romania si Republica Moldova

Ministerul Transporturilor si Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) au initiat procedura de achizitia publica pentru revizuirea studiului de fezabilitate si elaborarea proiectului tehnic pentru autostrada Targu Neamt Iasi Ungheni, cu o lungime de 134 de kilometri, care va lega Romania de Republica Moldova.

Dezbatere electorala Republica Moldova: Igor Dodon i-a cerut Maiei Sandu sa se dezica de cetatenia altui stat. Replica acesteia: Tocmai a acuzat 500.000 de oameni de tradare de patrie

Joi seara, a avut loc ultima dezbatere electorala din campania pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Una dintre principalele teme de contradictie dintre cei doi candidati, Igor Dodon si Maia Sandu,.

Traian Basescu face apel catre electoratul cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, sa mearga la vot: Republica Moldova trebuie sa-si pastreze calea europeana

Traian Basescu ii indeamna, pe pagina sa de Facebook, pe cetatenii moldoveni sa mearga in numar cat mai mare la vot pentru ca Republica Moldova sa-si pastreze calea europeana.

Viorel Chetraru, seful anticoruptiei de peste Prut, acuzatii fara precedent fata de reformele anticoruptie din Republica Moldova

Sistemul judiciar si refomele anticoruptie din Republica Moldova au fost criticate dur de catre Viorel Chetraru, seful CNA. Criticile aduse de acesta au avut loc cu ocazia primului forum moldo-roman.

Apel catre primarii din Republica Moldova: aduceti oamenii la vot sau Dodon va bloca investitiile

Fac un apel fratesc catre primarii din Republica Moldova: scoateti oamenii la vot si indrumatii sa puna stampila pe Maia Sandu. Venirea lui Igor Dodon va insemna revenirea la epoca Voronin, cea in care nivelul de investitii era zero.

Basescu declara ca va vota in turul doi in Republica Moldova si o sustine pe Maia Sandu

Liderul PMP, Traian Basescu, a declarat marti ca se va prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, facand apel la cele 100 de mii de persoane cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, care traiesc in Romania sa-si exprime, la randul lor, optiunea electorala.

Razvan Nicolescu, Deloitte: Exista companii romanesti, europene si americane care negociaza proiecte in Republica Moldova

Companii romanesti, europene si americane negociaza achizitia unor companii de energie din Republica Moldova si demararea unor proiecte de explorare a hidrocarburilor, insa concretizarea acestor colaborari depinde de rezultatul alegerilor de la Chisinau, a declarat, marti, Razvan Nicolescu, consultant in cadrul Deloitte si fost ministru roman al Energiei, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )