Libnet.ro
UNICEF

11:00

Alegerile din Grecia: acum totul depinde de BCE

Hotnews Hotnews,
 Alegerile din Grecia: acum totul depinde de BCE

Rezultatul alegerilor din Grecia a fost mai prost decat ne asteptam, independent de finalitatea lor - votul anti-austeritate este masiv si ar putea fi interpretat drept un gest inutil, atata timp cat Grecia nu prea are de ales: se supune Troicii sau pleaca din zona euro. Am indoieli ca varianta din urma se va adeveri - grecii s-au saturat de austeritate, dar nu de Uniunea Europeana. EUR/USD a scazut 55 ticks pe masura ce scriu acest text, ajungand la 1. Ma astept ca bursa elena sa cada azi cam 5% si cam 2% in Europa asta daca Germania, BCE si UE nu sar in ajutor cu o miscare surprinzatoare de compromis ceea ce nu pare probabil saptamana aceasta). Vezi in text care sunt scadentele urmatoare ale datoriei Greciei si cine detine de fapt aceasta datorie. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, pe Twitter, despre alegerile din Grecia: Victorie categorica pentru Syriza. Lectie pentru noi: conteaza economia, joburi

Victor Ponta a postat pe contul sau de Twitter o reactie la victoria inregistrta de stanga radicala Syriza la alegerile din Grecia.

Ponta, despre alegerile din Grecia: O lectie pentru Romania

Premierul Victor Ponta spune ca rezultatul alegerilor din Grecia reprezinta o lectie pentru Romania. Seful Guvernului si, totodata, al PSD, sustine ca acest lucru arata ce conteaza cu adevarat:.

LIVETEXT Syriza a castigat alegerile din Grecia si va forma guvernul cu dreapta nationalista Grecii Intependenti / Jean-Claude Juncker: Comisia Europeana nu are in plan o reducere a datoriei Greciei

Alexis Tsipras, liderul partidului Syriza stanga radicala), castigator al alegerilor parlamentare desfasurate duminica in Grecia, a promis finalul celor cinci ani de austeritate, umilinta si suferinta impusi de creditorii internationali. Syriza va forma noul guvern impreuna cu partidul nationalist Grecii Independenti. UPDATE 22:50 Jeroen Dijsselbloem, presedintele Eurogrupului: Grecia face parte din zona euro, deci trebuie sa respecte toate acordurile anterioare.

inainte de alegerile din Grecia, Merkel face un apel la poporul elen: RAMANETI parte din istoria noastra!

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca Grecia trebuie sa faca in continuare parte din istoria europeana, in contextul in care alegerile legislative, care vor avea loc duminica in aceasta tara,.

Ce decizie va lua UE, dupa alegerile din Grecia

Uniunea Europeana se confrunta cu victoria categorica a partidului stangii radicale Syriza in Grecia, relateaza AFP, conform Mediafax.

Leul si alte monede din Europa de Est s-au depreciat usor fata de euro dupa alegerile din Grecia

Leul si alte monede din regiune s-au depreciat usor in raport cu euro luni, dupa anuntarea rezultatelor partiale ale alegerilor din Grecia, in timp ce pe pietele externe euro s-a depreciat fata de dolar dar a recuperat ulterior, iar in raport cu.

Alegerile din Grecia: Este Alexis Tsipras omul momentului?

Alexis Tsipras este omul momentului, scrie pe un banner al noii stangi a Greciei. in costumele sale fine, la cei 40 de ani, Tsipras este considerat mult prea tanar pentru a fi un lider politic, scrie CNN. insa,.

Liderul Frontului National, Marine Le Pen, despre alegerile din Grecia: O palma democratica monstruoasa data Uniunii Europene

Presedintele partidului extremist Frontul National, Marine Le Pen, a declarat luni, ca se bucura de palma democratica monstruoasa pe care poporul grec a dat-o Uniunii Europeane. Marine Le Pen vede victoria.

Euro a coborat la un nou minim al ultimilor 11 ani fata de dolar, inaintea alegerilor din Grecia

Euro a coborat vineri la cel mai jos nivel fata de dolar din ultimii peste 11 ani, pe fondul anuntului BCE privind inceperea programului de achizitii de obligatiuni incepand cu luna martie si al ingrijorarilor legate de alegerile din Grecia, care ar.

Alegerile din Grecia si cele 7 semne ale cataclismului din zona euro

Victoria Syriza e victoria noastra. Alexis Tsipras este un politician imens, e cel mai bun exemplu pentru Europa: acum, Spania, Italia si Franta trebuie sa ne urmeze exemplul, declara unul dintre zecile de mii de greci care au sarbatorit, ieri, victoria Syriza la alegerile din Grecia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )