Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alerta cu bomba la un turn de birouri din Statele Unite. Situatia este in curs de investigare

B1 B1,
Alerta cu bomba la un turn de birouri din Statele Unite. Situatia este in curs de investigare

Prezenta unui dispozitiv suspect a fost semnalata, luni, la un turn de birouri din orasul american Atlanta. La fata locului au descins echipe pirotehnice si agenti ai FBI din SUA, potrivit ajc. com, preluat de dcnew. continuă pe B1

Noi acuzatii impotriva sotiei lui Donald Trump. Ar fi lucrat ilegal in Statele Unite

Melania Trump, sotia miliardarului Donald Trump, candidatul republicanilor la alegerile prezidentiale din SUA, ar fi lucrat ilegal in Statele Unite, sugereaza unele media americane, dar aceasta a asigurat.

Donald Trump, luat in colimator de Barack Obama dupa ce a acuzat ca alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi trucate

Barack Obama a respins dur acuzatiile candidatului republican la Casa Alba Donald Trump cu privire la trucarea viitoarelor alegeri prezidentiale din Statele Unite, considerandu-le ridicole si absurde si apreciind ca sustin o teorie a conspiratiei imposibil de realizat intr-o tara unde procesul electoral este extrem de atomizat si impartit intre autoritatile locale.

Statele Unite analizeaza noile documente trimise de Turcia pentru extradarea lui Fethullah Gulen

In urma puciului esuat din Turcia, SUA analizeaza noile documente pe care Turcia le-a trimis pentru o eventuala extradare a lui Fethullah Gulen, acesta fiind acuzat ca ar fi in spatele actiunii.

Cele mai spectaculoase cladiri de birouri din lume: arhitectura si designul se impletesc in armonie

Romania a inceput de numai cativa ani sa prinda gustul dezvoltarilor de birouri in care designul si arhitectura sa isi puna o amprenta tot mai mare asupra aspectului oraselor de un gri orbitor, iar acest lucru se poate observa in multitudinea de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )