Libnet.ro
UNICEF

11:15

Noi acuzatii impotriva sotiei lui Donald Trump. Ar fi lucrat ilegal in Statele Unite

Antena3 Antena3,
Noi acuzatii impotriva sotiei lui Donald Trump. Ar fi lucrat ilegal in Statele Unite

Melania Trump, sotia miliardarului Donald Trump, candidatul republicanilor la alegerile prezidentiale din SUA, ar fi lucrat ilegal in Statele Unite, sugereaza unele media americane, dar aceasta a asigurat. continuă pe Antena3

Acuzatii grave impotriva lui Donald Trump: Un fost sef al CIA il numeste agent al Rusiei

Michael J. Morell, fost sef al CIA, a scris un editorial in New York Times in care il numeste pe Donald Trump, candidatul republicanilor pentru alegerile prezidentiale, drept un agent al.

Donald Trump lanseaza acuzatii fara precedent in istoria recenta a SUA: Ma tem ca alegerile vor fi fraudate

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a lansat o serie de acuzatii de-a dreptul scandaloase, daca nu chiar in premiera pentru istoria recenta a Statelor Unite ale Americii,.

Donald Trump, acuzatii socante! Miliardarul american sustine ca Hillary Clinton este diavolul in persoana

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a trecut la un alt nivel in ceea ce priveste jignirile la adresa rivalei sale, candidatul democrat Hillary Clinton, miliardarul american.

Donald Trump socheaza din nou. Magnatul o acuza pe contracandidata sa ca este fondatoarea ISIS (VIDEO)

Donald Trump ii aduce acuzatii grave contracandidatei sale, Hillary Clinton. in discursul din Florida, acesta a subliniat inca o data, acuzand-o pe candidata democrata la alegerile.

Pokemon Go, noua arma a candidatilor la Casa Alba Hillary Clinton si Donald Trump de a-si atrage votanti VIDEO

Echipele de campanie ale celor doi candidati la Casa Alba, Hillary Clinton si Donald Trump, recurg la jocul Pokemon Go, adevarat fenomen mondial, in incercarea de a atrage noi alegatori, mai ales cei mai tineri, sau pentru a-si difuza mesajele, transmite marti AFP.

Ignoranta prezidentiala: care sunt adevarurile stiintifice pe care Donald Trump le contesta

Pana la sfarsitul anului, America avea un nou presedinte: fie Hillary Clinton, fie Donald Trump. Faptul ca Donald Trump e la un pas distanta de a capata cea mai mare autoritate in America e destul de infricosator, dintr-o serie de motive. Ne-am familiarizat deja cu discursurile sexiste, rasiste si deseori lipsite de logica si coerenta, [].

Alegeri SUA 2016. Miliardarul Warren Buffett ii cere lui Donald Trump sa-si faca publica situatia financiara VIDEO

Miliardarul Warren Buffett l-a criticat luni pe republicanul Donald Trump din cauza refuzului acestuia de a face publice informatii legate de taxe, falimentul unor afaceri si atacul sau la adresa familiei unui soldat american musulman mort in Irak. in plus el cere lamuriri privind documentele care sugereaza ca Trump ar fi scapat de armata folosind o scutire medicala.

Donald Trump se teme ca alegerile vor fi fraudate si o numeste diavol pe Hillary Clinton

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, se teme ca votul sa nu fie aranjat si o compara pe contracandidata sa democrata, Hillary Clinton, cu diavolul. Trump a sugerat, la un miting electoral in Ohio, ca alegerile din noiembrie ar putea fi fraudate, precizand ca a auzit multe despre asta, fara sa poata oferi insa vreo dovada, noteaza BBC.

Si in Romania as investi tot in imobiliare. Singurul INTERVIU acordat de Donald Trump presei romanesti

Donald Trump, candidatul republican la prezidentialele din SUA, a acordat in 2010 un interviu pentru revista Top 300 Capital, de altfel singurul interviu acordat presei romanesti. intrebat de.

Donald Trump, luat in colimator de Barack Obama dupa ce a acuzat ca alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi trucate

Barack Obama a respins dur acuzatiile candidatului republican la Casa Alba Donald Trump cu privire la trucarea viitoarelor alegeri prezidentiale din Statele Unite, considerandu-le ridicole si absurde si apreciind ca sustin o teorie a conspiratiei imposibil de realizat intr-o tara unde procesul electoral este extrem de atomizat si impartit intre autoritatile locale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )