Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta meteo ANM. Vine iar prapadul peste Romania. Vremea se schimba drastic de maine

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vine iar prapadul peste Romania. Vremea se schimba drastic de maine

Alerta meteo ANM! Temperaturile ridicate din ultimele doua zile, spune ANM, se vor schimba dramatic, incepand de maine 25 ianuarie. Informatiile de utlima ora anunta temperaturi extreme, viscol si vant cu viteze pana la 120 kmh. Codul Galben va fi emis de ANM incepand cu ora 22:00, din aceasta seara. Codul va fi valabil pana . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Se schimba vremea, din nou, in Romania. Cu ce ne vom confrunta

De saptamana viitoare se schimba vremea in Romania, spun meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie. insa, in weekend, temperaturile vor fi mai crescute decat cele normale pentru aceasta perioada a anului. Alerta meteo ANM. Se schimba vremea, din nou, in Romania Potrivit, specialistilor ANM, temperaturile din weekendul viitor vor atinge valori de pana la 15 grade .

Alerta meteo ANM. Avertisment de ultima ora pentru soferi. Ce pericol e pe carosabil

Am simtit cu totii incalzirea vremii, iar joi va fi chiar mai cald decat miercuri, dar norocul nu va fi de partea tuturor. ANM a venit cu un nou avertisment meteo, anuntand cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Alerta meteo. Avertisment pentru soferi: Cod galben de ceata pentru mai multe judete .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )