Libnet.ro
UNICEF

10:00

ALERTA METEO: Meteorologii au dat prognoza pentru doua saptamani. Vremea rea pune stapanire pe intreaga tara

B1 B1,
ALERTA METEO: Meteorologii au dat prognoza pentru doua saptamani. Vremea rea pune stapanire pe intreaga tara

In urmatoarele doua saptamani vremea se mentine in continuare rece, iar ploile isi vor face de cap in toata tara, potrivit prognozei emise de meteorologi. Astfel, in Banat, in primele doua zile vremea. continuă pe B1

Alerta meteo: Baraganul, sub cod galben de vijelii si ploi abundente

Meteorologii au emis, luni, doua avertizari cod galben de instabilitate atmosferica, anuntand fenomene extreme in mai mult de jumatate dintre judetele tarii. Luni, pana la ora 23. 00, vor fi afectate judete din Muntenia, Moldova, Transilvania si Dobrogea, iar pana marti seara, fenomenele meteorologice se vor produce in Transilvania, Maramures, cea mai mare parte a Moldovei si jumatatea de nord a Munteniei, dar si in zonele montane.

Industria turismului din Sri Lanka este afectata puternic de atentatele de acum doua saptamani

Industria turismului din Sri Lanka, evaluata la 4,4 miliarde de dolari, trece printr-un val de anulari ale rezervarilor, turistii renuntand la soarele si nisipul insulei din Oceanul Indian dupa mai multe atacuri sinucigase cu bomba care au ucis peste 250 de oameni in urma cu doua saptamani, transmite Reuters.

Alerta meteo: Trei zile de furtuni devastatoare peste Romania. in ce regiuni lovesc ploi puternice

Se anunta trei zile cu furtuni foarte puternice in toata tara. Pana miercuri la ora 09. 00 vom avea parte de instabilitate atmosferica accentuata in toata tara. Meteorologii prognozeaza caderi de grindina de mari dimensiuni si vijelii puternice. in sud-estul tarii, in zona Baraganului, cantitatile de apa vor fi abundente, 80-90 litri/mp, care se vor acumula intr-un interval foarte scurt. Nu sunt excluse nici tornadele.

ALERTA METEO: Un nou VAL POLAR loveste Europa! Romania, puternic AFECTATA

Un fenomen extrem de rar pentru luna mai va pune stapanire, in acest weekend, pe regiuni extinse din Europa. Temperaturile vor scadea semnificativ si brusc, iar masa de aer polar va ajunge inclusiv in sudul.

Avengers: Endgame, cel mai de succes film din toate timpurile. A incasat doua miliarde de dolari in doar doua saptamani!

Avengers: Endgame a avut premiera in urma cu doar doua saptamani si deja a obtinut incasari de doua miliarde de dolari, ajungand astfel unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile! .

ANM: Ploi aproape zilnic, in urmatoarele doua saptamani

VREAMEATemperaturile aerului vor fi in scadere in urmatoarele doua zile in majoritatea regiunilor tarii, atat pe timpul zilelor, cat mai ales pe durata noptilor, iar ploile vor fi prezente aproape.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )