Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alerta rosie in nordul Italiei din cauza inundatiilor VIDEO

Hotnews Hotnews,
 Alerta rosie in nordul Italiei din cauza inundatiilor VIDEO

Ploi abundente au provocat inundatii duminica in nordul Italiei, declansand alerta rosie in anumite zone din Veneto nord-est), Friuli nord) si provincia Bolzano nordul extrem), transmite AFP, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Tara care isi vinde animalele din cauza secetei. Ce acuzatii grave i s-a adus, de fapt

O tara a ajuns sa isi vanda animalele din cauza secetei. Namibia a scos la vanzare 170 de elefanti vii pentru a reduce efectivele acestora de pe teritoriul sau. Populatia oricum este nemultumita pentru ca intre cele doua specii se isca mereu conflicte violente. Namibia vinde 170 de elefanti. Care este motivul Namibia isi vinde .

CORONAVIRUS |Studiu ONU: Peste 1 miliard de persoane ar putea trai in saracie extrema pana in 2030 din cauza pandemiei

Din cauza efectelor pe termen lung ale pandemiei de coronavirus, peste 1 miliard de persoane ar putea trai in saracie extrema pana in 2030, arata un studiu publicat joi de ONU. Din cauza Covid-19, peste 1.

Aeronava cu pasageri spre Londra, intoarsa la sol pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unei indicatii neconforme

O cursa Tarom Bucuresti - Londra a fost intoarsa la sol, sambata dupa-amiaza, din cauza unei indicatii neconforme, a anuntat Tarom. Compania precizeaza ca zborul va avea o intarziere de aproximativ doua ore.

Cel putin 18 mineri au murit din cauza unei scurgeri de gaz in China

Cel putin 18 mineri au murit, sambata, din cauza unei scurgeri de gaz intr-o mina de carbune din sud.

Cel putin 18 mineri au murit in China din cauza unei scurgeri de gaze

Cel putin 18 mineri au murit, sambata, din cauza unei scurgeri de gaz intr-o mina de carbune din sud-vestul Chinei, unde salvatorii incearca sa ajunga la cinci alti mineri, blocati sub pamant, relateaza AFP citata de Agerpres.

Suedia inchide liceele timp de o luna din cauza cresterii numarului de cazuri de COVID-19

Premierul suedez Stefan Lofven a declaratca liceele din Suedia vor fi inchise timp de o luna, iar cursurile se vor desfasura online, din cauza cresterii numarului de infectari si a deceselor asociate.

Ce o forteaza Printul William pe Kate Middleton sa faca in public. Totul din cauza lui Meghan Markle

Informatii incredibile din Familia Regala a Marii Britanii. S-a aflat ce o forteaza Printul William pe Kate Middleton sa faca atunci cand ies in public. Se pare ca de vina pentru asta ar fi cumnata celor doi, Meghan Markle. Kate Middleton, nevoita sa o imite pe Meghan Markle?! Succesul inregistrat de Meghan Markle in intreaga .

Valery Giscard dEstaing, fostul presedinte al Frantei, a murit din cauza complicatiilor provocate de COVID-19

Fostul presedinte al Frantei, Valery Giscard dEstaing,a murit, miercuri seara, la varsta de 94 de ani, din cauza complicatiilor provocate de noul coronavirus, pe fondul unor probleme cardiace mai.

Acoperisul unui bloc din Sibiu s-a prabusit peste masini, din cauza vantului foarte puternic

In cursul serii de duminica, acoperisul unui bloc din Sibiu a cazut peste masinile parcate, din cauza vantului puternic. Potrivit ISU Sibiu, acoperisul a fost partial smuls de pe un imobil din oras, din cauza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )