Libnet.ro
UNICEF

12:45

Alerta sanitara: Peste cu viermi ajuns in Romania, din Spania. Cantitatea este uriasa (VIDEO)

B1 B1,
Alerta sanitara: Peste cu viermi ajuns in Romania, din Spania. Cantitatea este uriasa (VIDEO)

O cantitate uriasa de peste cu viermi a fost adusa in tara noastra din Spania. Autoritatile sanitar-veterinare au intrat in alerta si au retras pana acum de la comercializare aproape 4 tone. continuă pe B1

Peste cu viermi, vandut in doua magazine din Ramnicu Sarat

Un lot de peste infestat cu viermi a ajuns in doua magazine din Ramnicu Sarat, dupa ce o firma distribuitoare din Ilfov a importat din Spania 23 de tone de merlucius congelat, in cazul caruia analizele efectuate ulterior au indicat prezenta unor larve ce provoaca boli grave.

Alerta sanitara. Autoritatile au descoperit salmonela in carnea de pui importanta din Polonia

Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Bihor a notificat, in data de 09. 2016, prin Sistemul Rapid de Alerta pentru Alimente si Furaje, despre depistarea.

Alerta sanitara in Bihor: O tona si jumatate de carne de pui infestata cu salmonella importata din Polonia, confiscata de autoritati (VIDEO)

O tona si jumatate de carne de pui infestata cu salmonella a intrat in tara noastra. Carnea venea din Polonia, iar, potrivit DSVSA Bihor, cea mai mare parte din materia prima a fost deja folosita, arata B1.

Alerta langa baza Air Force One din SUA. O femeie a pretins ca are o bomba legata la piept

O alerta cu bomba a avut loc la baza aeriana militara Andrews din apropiere de Washington, care este folosita in special de avionul Air Force One al presedintelui Obama, potrivit AFP. in jurul.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )