Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alexandru Plesea: oamenii care nu isi deschid mintea pot suferi 8 efecte dezastruoase

România Liberă România Liberă,
Alexandru Plesea: oamenii care nu isi deschid mintea pot suferi 8 efecte dezastruoase

,,Oamenii au probleme pentru ca privesc doar din rigiditatea valorilor si crezurilor interioare. continuă pe România Liberă

Alexandru Plesea: oamenii care nu isi deschid mintea pot suferi 8 efecte dezastruoase

,,Oamenii au probleme pentru ca privesc doar din rigiditatea valorilor si crezurilor interioare.

Alexandru Rafila, anuntul care distruge speranta romanilor in lupta anti-COVID-19. Ce se intampla, de fapt, cu vaccinul mult asteptat

Organizatia Mondiala a Sanatatii transmite vesti extrem de ingrijoratoare cu privire la pandemia de COVID-19. Aceasta estimeaza ca la nivel mondial exista de 20 de ori mai multe persoane infectate decat au fost diagnosticate oficial, ceea ce ingreuneaza toate eforturile autoritatilor de a reduce riscul transmiterii virusului. Alexandru Rafila, despre vaccinul anti-COVID-19 Speranta ca un .

Tara care isi va obliga cetatenii sa poarte masca permanent in exterior. Maine se ia decizia radicala

Noi restrictii privind oprirea raspandirii coronavirusului! O tara greu lovita de COVID-19 isi va obliga cetatenii sa poarte masca permanent in exterior. Se pare ca numarul cazurilor noi de infectare creste de la o zi la alta. Cetatenii acestei tari, obligati sa poarte masca in exterior Desi lucrurile pareau sa se linisteasca, iata ca apar .

Raed Arafat: Deplasarea la pelerinaje nu e permisa. Oamenii care vor urca in autocare, indemnati de oricine, trebuie sa stie ca persoana respectiva nu da doi lei pe viata lor (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca persoanele care vor incerca sa-i convinga pe credinciosi sa mearga la pelerinaje, contrar deciziei.

Horoscop Minerva pentru luna octombrie. Zodiile care isi vor schimba destinul in aceasta perioada

Horoscop. Astrologul Minerva a prezentat previziunile astrologice pentru luna octombrie. O luna care vine cu multe schimbari pentru unele zodiile. Unii nativi vor pune accent pe romantism, in timp ce altii sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )