Libnet.ro
UNICEF

15:45

Alexis Tsipras nu mai mananca si nu mai doarme din cauza crizei din Grecia, afirma mama premierului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alexis Tsipras nu mai mananca si nu mai doarme din cauza crizei din Grecia, afirma mama premierului

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, nu mai mananca normal si nu mai doarme noaptea suficient, din cauza stresului cauzat de situatia economica a tarii, afirma cu ingrijorare mama liderului de extrema-stanga de la Atena. continuă pe Wall-Street Ro

Alexis Tsipras nu mai mananca si nu mai doarme din cauza crizei datoriilor, afirma mama premierului grec

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, nu mai mananca normal si nu mai doarme noaptea suficient, din cauza stresului cauzat de situatia economica a tarii, afirma cu ingrijorare mama liderului de extrema-stanga de la Atena.

Premierul Tsipras nu mai mananca si nu mai doarme din cauza problemelor Greciei

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, nu mai mananca normal si nu mai doarme noaptea suficient, din cauza stresului cauzat de situatia economica a tarii, afirma cu ingrijorare mama liderului de extrema-stanga.

Alexis Tsipras nu mai mananca, nu mai doarme, afirma ingrijorata mama premierului grec

Premierul grec Alexis Tsipras, care incearca sa salveze tara de o iesire din zona euro, nu mai mananca, nu mai doarme, a afirmat cu ingrijorare mama acestuia, intr-un interviu aparut sambata, transmite AFP.

Mama premierului grec: Alexis Tsipras nu mai mananca, nu mai doarme, dar nu are de ales, pentru ca are o datorie de indeplinit fata de poporul care i-a acordat incredere

Premierul grec, Alexis Tsipras, a ajuns sa nu mai manance si nici sa doarma suficient, a declarat ingrijorata mama sa unei publicatii locale, potrivit AFP, dar are o datorie de indeplinit fata de poporul.

Alexis Tsipras a remaniat Guvernul din Grecia, inlocuind politicieni care s-au opus masurilor economice

Premierul de extrema-stanga al Greciei, Alexis Tsipras, a anuntat, vineri seara, inlocuirea membrilor Guvernului care s-au opus masurilor convenite cu liderii Eurogrup, informeaza Reuters .

Donald Tusk: Europa a fost aproape de catastrofa din cauza crizei din Grecia. A fost o solutie necesara sa evitam riscul de haos imediat si de incapacitate de plata, dar este numai primul pas

Europa a fost aproape de catastrofa avand in vedere ca negocierile dintre Grecia si creditorii sai internationali au fost aproape de esec, a declarat presedintele Consiliului European, Donald Tusk, aducand ca.

Alexis Tsipras a remaniat guvernul Greciei

Premierul de extrema-stanga al Greciei, Alexis Tsipras, a anuntat, vineri seara, inlocuirea membrilor Guvernului care s-au opus masurilor convenite cu liderii Eurogrup, informeaza Reuters. Tsipras a demis.

Guvernul grec a fost remaniat dupa revolta parlamentara: Alexis Tsipras a dat afara ministrii rebeli

Premierul grec Alexis Tsipras a anuntat, vineri seara, remanierea guvernului grec dupa revolta unei parti a majoritatii sale, in timpul votului in parlament asupra reformelor cerute de creditorii.

Alexis Tsipras remaniaza guvernul: ministrii rebeli care au votat impotriva reformelor sunt dati afara

Alexis Tsipras, prim-ministrul Greciei, a dat afara vineri ministrii rebeli care au votat impotriva reformelor solicitate de creditorii internationali pentru a da un nou ajutor financiar tarii aflate in criza.

Grecia: Acordul semnat de Alexis Tsipras a trecut de comisiile parlamentare

Cele patru comisii specializate din Parlamentul de la Atena au avizat, miercuri, pachetul initial de reforme promis zonei euro de premierul grec Alexis Tsipras, scrie EFE, citat de Agerpres. Euclid Tsakalotos,.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )