Libnet.ro
UNICEF

08:46

Alina Bica, mesaj de ultima ora pentru judecatori

Antena3 Antena3,
Alina Bica, mesaj de ultima ora pentru judecatori

Miscare decisiva in dosarul despagubirilor frauduloase de la ANRP. Alina Bica, achitata in prima instanta a transmis autoritatilor din tara noastra un mesaj de ultima ora care va fi transmis in fata magistratilor in scurta vreme. continuă pe Antena3

MAE, atentionare de ultima ora pentru romanii din Germania: Urmeaza fenomene meteo extreme

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Germania ca, in conformitate cu datele transmise de Autoritatea Federala.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Un stat european se pregateste pentru fenomene meteo extreme

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Slovenia ca Agentia locala pentru mediu a emis un cod rosu pentru.

Alerta meteo de ultima ora! Cod portocaliu de viscol in 7 judete si cod galben in alte 20

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de vant puternic si viscol pentru zonele inalte de munte ale judetelor Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Cluj si Bihor.

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora despre candidatura sa la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, va anunta saptamana viitoare daca se inscrie sau nu in competitia pentru functia de presedinte plin al partidului, la congresul ce ar urma sa aiba loc, cel mai probabil, la sfarsitul acestei luni.

VIDEO NBA: Clippers, show pe terenul lui Cleveland; Victorie in ultima secunda pentru Utah Jazz cu Houston Rockets

Los Angeles Clippers si-a trecut in linia de clasament a 37-a victorie din sezonul regulat, californienii trecand lejer, scor 133-92, de Cleveland Cavaliers. Atlanta Hawks a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de New York Knicks 140-135), iar Philadelphia 76ers a castigat cu Chicago Bulls 118-111).

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )