Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu: PNL va depune saptamana viitoare o motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului

B1 B1,
Alina Gorghiu: PNL va depune saptamana viitoare o motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului

PNL va depune la inceputul saptamanii viitoare o motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului Ponta. Anuntul a fost facut de co-presedintele PNL Alina Gorghiu la Brasov in deschiderea Consiliul National al. continuă pe B1

PNL va depune luni o motiune de cenzura impotriva guvernului Victor Ponta si va organiza un miting in ziua votului. Vasile Blaga: Vom sustine un guvern condus de Catalin Predoiu

Partidul National Liberal a decis sa depuna luni o motiune de cenzura la adresa Guvernului Victor Ponta, ca urmare a trimiterii in judecata a premierului, au anuntat copresedintii Alina Gorghiu si Vasile Blaga intr-o conferinta de presa, la finalul Colegiului Director al Ligii Alesilor Locali de la Poiana Brasov. In plus, in ziua motiunii urmeaza sa fie organizat un miting la Palatul Parlamentului. Blaga a insistat, raspunzand la intrebarile jurnalistilor, ca PNL va sustine doar un guvern condus de Catalin Predoiu.

Alina Gorghiu, la Adevarul Live, despre Primaria Capitalei: Mi-as dori un dialog cu Nicusor Dan. il provoc la o discutie

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste, la Adevarul Live, despre criza imigrantilor, despre capacitatea Romaniei de a integra refugiati, dar si chestiuni de politica interna, ce tin de alegerile locale si parlamentare de anul viitor. Si-a schimbat PNL strategia pentru Primaria Capitalei dupa ce Sorin Oprescu a fost arestat preventiv?.

Alina Gorghiu a primit din partea colegilor din partid un cadoul special de ziua ei: Un sac de box cu sigla PSD

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a primit miercuri, cu ocazia zilei sale de nastere, din partea colegilor din partid, un sac de box cu sigla PSD. Alina Gorghiu a implinit miercuri 38 de ani. Miercuri, dupa ce.

Victor Ponta, cadou inedit pentru Alina Gorghiu cu ocazia aniversarii: La multi ani! Si imi dau si demisia de la Guvern de ziua doamnei Gorghiu, dar in 2017 (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat ce cadou ii face co-presedintelui PNL Alina Gorghiu cu ocazia aniversarii. La multi ani! si imi dau si demisia de ziua domanei Gorghiu din 2017, ii fac cadou in 2017, 2018,.

Alina Gorghiu nu da dreptate nici lui Victor Ponta, nici partii ungare, in problema gardului de la granita

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, miercuri, ca escaladarea unui conflict cu Ungaria nu-si are rostul, iar depasirea crizei poate fi facuta daca nu se pune gaz pe foc, aratand ca sunt gresite.

Alina Gorghiu vrea un Cod al incompatibilitatilor

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, este de parere ca pe agenda Parlamentului ar trebui sa se afle un cod al incompatibilitatilor, adaugand ca sunt aproape 300 de legi care contin prevederi legate de acest subiect.

Alina Gorghiu: Un cod al incompatibilitatilor trebuie sa fie pe agenda Parlamentului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus, miercuri, in Parlament, ca un cod al incompatibilitatilor trebuie sa fie pe agenda Parlamentului, explicand ca sunt aproape 300 de legi care contin prevederi legate de.

Alina Gorghiu: Atitudinea publica a PSD este una inselatoare. Romania trebuie sa fie pusa peste interesele de partid

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca desi in ultimul timp formatiunea pe care o reprezinta a dialogat cu politicienii social-democrati, PSD ramane in continuare principalul adversar politic.

PNL depune luni motiune de cenzura

PNL intentioneaza sa depuna la inceputul saptamanii viitoare o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta. Decizia a fost luata astazi in cadrul Colegiul Director National al PNL, intrunit la Poiana Brasov.

PNL depune luni MOTIUNE DE CENZURA impotriva Guvernului Ponta

Vasile Blaga, copresedinte PNL, a anuntat ca PNL isi propune sa organizeze un miting in Bucuresti, la Parlament, afirmand ca organizatia PNL Bucuresti a primit sarcina de a obtine aprobarile necesare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )