Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un altfel de Istanbul. Cum sa petreci intr-unul dintre cele mai cool orase europene.

România Liberă România Liberă,
Un altfel de Istanbul. Cum sa petreci intr-unul dintre cele mai cool orase europene.

La inceputul acestui an, Lisabona si Bucurestii au ocupat primele doua locuri in topul site-ului francez Slate. fr al celor mai cool orase ale Europei. Sa nu ne culcam, insa, pe-o ureche: Istanbulul vine puternic din urma! Istanbul este un oras care fierbe. Si nu vorbim despre vreme, mai ales ca valurile de frig lovesc toata Europa. In prezent, in fosta capitala a Imperiului Otoman exista mai multe baruri, restaurante si cluburi de noapte decat moschei. Iar asta spune ceva despre apetitul . continuă pe România Liberă

Unul dintre liderii miscarii Hamas a fost ucis in urma unui raid aerian

Unul dintre liderii miscarii islamice Hamas a fost ucis in urma unui raid aerian. Un avion militar israelian a atacat masina personala a islamistului, distrugand-o. Atacul are loc dupa ce zilele trecute mai.

Un avion de marfa a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni, dupa ce unul dintre motoare s-a oprit

Pilotul unei aeronave care efectua un zbor de proba si care urma sa aterizeze pe aeroportul Henri Coanda a declarat, marti, stare de urgenta, dupa ce aparatele de bord semnalau ca unul dintre motoare s-a.

Postul BBC, confruntat cu una dintre cele mai grave CRIZE din istoria sa.

Postul BBC, un model universal de excelenta editoriala si o institutie la fel de venerata ca si monarhia in Marea Britanie, traverseaza una dintre cele mai grave crize din istoria sa, dupa demisia directorului sau general, cauzata de gestionarea deficitara a unui dublu scandal de pedofilie, scrie Mediafax. George Entwistle, in varsta de 50 de ani, a demisionat sambata seara, dupa un mandat extrem de scurt: 54 de zile de veritabil cosmar in fruntea primului grup audiovizual public din lume, .

VIDEO Asa arata unul dintre birourile designerilor care au lucrat la noile Dacia Sandero, Logan si Stepway. Dezvoltarea proiectelor a durat patru ani

Pentru a lansa noile Sandero, Logan si Sandero Stepway, inginerii si designerii Renault si Dacia au lucrat patru ani, iar 60% din proiectare pentru noile masini a fost realizata in Romania. Intr-un clip de prezentare a noilor modele, Dacia a scapat cateva detalii interesante.

Plaja din Acapulco, una dintre cele mai luxoase in intreaga lume, a intrat in faliment

Una dintre zonele turistice de top din Mexic a intrat in faliment, scrie The Telegraph. Primarul din Acapulco, Luis Walton, a anuntat ca plaja statiunii a intrat in faliment tehnic si a cerut ajutor guvernului fede.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )