Libnet.ro
UNICEF

12:45

Alti 9 pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in ultimele 3 zile. Bilantul deceselor se ridica la 257

Adevărul Adevărul,
Alti 9 pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in ultimele 3 zile. Bilantul deceselor se ridica la 257

Alte 9 persoane si-au pierdut viata in ultimele trei zile dupa ce au contactat noul coronavirus, bilantul deceselor ridicandu-se la 257. Pacientii aveau varste cuprinse intre 45 si 84 de ani si sufereau si de alte boli, informeaza Grupul de Comunicare Strategica. continuă pe Adevărul

Bilantul deceselor ajunge la 270 in Romania. Alti cinci pacienti infectati cu noul coronavirus au murit

Bilantul persoanelor decedate in Romania se ridica vineri seara la 270, dupa ce alte cinci persoane si-au pierdut viata in urma infectarii cu noul coronavirus. Este vorba de pacienti cu varste cuprinse intre 42 si 72 de ani, care aveau si alte afectiuni medicale.

Cine sunt primii trei pacienti din Olt infectati cu noul coronavirus, declarati vindecati

Trei pacienti din Olt infectati cu noul coronavirus au fost declarati vindecati, Directia de Sanatate Publica Olt raportand astazi primele date. Printre ei, si primul pacient confirmat.

inca doua decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Dupa 12 decese inregistrate miercuri, bilantul ajunge la 209

Bilantul deceselor in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus creste rapid dupa ce in ultimele minute au fost raportate alte doua noi decese. Este vorba de un barbat de 64 de ani si o femeie de 61, ambii din Hunedoara si cu alte afectiuni cronice. Doar miercuri au fost raportate in total 12 decese.

Alte sase noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 182

Autoritatile au anuntat, marti dimineata, alte sase noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor in Romania ajunge astfel la 182. Este vorba de doua femei, de 67 si 70 de ani, ambele cu afectiuni cronice, si de patru barbati cu varste de 60, 66, 94 si 55 de ani.

Statele vecine Romanie stau mai bine la capitolul morti si infectati cu noul coronavirus

Statele vecine Romaniei au mai putie cazuri de infectare si morti din cauza noului coronavirus. Spre exemplu, numarul persoanelor din Bulgaria confirmate cu COVID-19 a ajuns joi la 611, in crestere cu 30 fata de ziua anterioara, a anuntat celula guvernamentala de criza de la Sofia, potrivit novinite. com.

Alte 5 persoane au fost ucise de noul coronavirus in tara noastra

Grupul de Comunicare Strategica anunta in cinci decese ale unor pacienti infectati cu coronavirus.

Coronavirus in judetul Hunedoara. Au decedat 19 pacienti, infectati si cu Covid 19, in spitalele hunedorene

Coronavirus in judetul Hunedoara. Au decedat 19 pacienti, infectati si cu Covid 19, in spitalele hunedorene. Ultimele trei cazuri au fost inregistrate miercuri.

Protocol specific privind managementul in caz de deces al pacientilor infectati cu noul coronavirus

In cazurile spitalizate pentru care in perioada internarii se confirma diagnosticul de infectie cu noul coronavirus, evolutia fiind urmata de deces, autopsia anatomopatologica a cadavrului pentru a confirmapreciza sau completa diagnosticul clinic de deces deja confirmat prin analize de laborator teste specifice) nu mai este necesara si este de evitat din cauza riscurilor de transmitere a bolii infectocontagioase - prevede protocolul privind managementul in caz de deces al pacientilor infectati cu noul coronavirus, aprobat prin ordin de ministru si publicat saptamana aceasta in Monitorul Oficial.

Scene halucinante la Spitalul Judetean Giurgiu: Doi pacienti infectati cu COVID-19 se iau la intrecere, aflati in scaune cu rotile (FOTO)

Scene halucinante au fost surprinse la Spitalul Judetean din Giurgiu,unde mai multi pacienti infectati cu COVID-19 au fost filmati in timp ce se luau la intrecere, aflati in scaun cu rotile. Imaginile.

CORONAVIRUS |Un nou focar de infectie in spitale: Asistenta infectata cu noul coronavirus in Tulcea

Primul caz de infectie cu noul coronavirus in randul personalului medical din judetul Tulcea a afost confirmat joi de catre autoritati. Este vorba despre o asistenta angajata a Spitalului Judetean de Urgenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )