Libnet.ro
UNICEF

08:46

Amazon.com renunta la ideea de a lansa un smartphone, cel putin nu unul 'gratuit'

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Amazon.com renunta la ideea de a lansa un smartphone, cel putin nu unul

Amazon. com, cel mai mare retailer online din lume, a negat informatiile potrivit carora ar pregati lansarea unui smartphone, cu atat mai putin lansarea unui dispozitiv distribuit in mod gratuit utilizatorilor. continuă pe Wall-Street Ro

Tragedie in Guatemala: Cel putin 35 de morti dupa ce un autocar a cazut intr-o prapastie

Cel putin 35 de oameni au murit, iar alti 40 au fost raniti dupa ce autocarul in care se aflau a cazut intr-o prapastie, in centrul Guatemalei, anunta serviciile de securitate, citate de.

Tragedie in Guatemala: Cel putin 43 de morti dupa ce un autocar a cazut intr-o prapastie

30 - Cel putin 43 de oameni au murit, iar alti 40 au fost raniti dupa ce autocarul in care se aflau a cazut intr-o prapastie, in centrul Guatemalei, anunta autoritatile locale, citate de.

Accident de autocar in Guatemala. Cel putin 43 de morti.

Cel putin 43 de oameni au murit, iar alti 40 au fost raniti dupa ce autocarul in care se aflau a cazut intr-o prapastie, in centrul Guatemalei, anunta autoritatile locale, transmite Mediafax. Patruzeci de oameni au murit pe loc, iar alti trei la spital, a declarat Cecilio Chacaj, purtatorul de cuvant al serviciilor de interventie, citat de AFP. Accidentul a avut loc in zona San Martin Jilotepeque, autocarul cazand intr-o prapastie adanca de 200 de metri. Autocarul facea legatura intre .

Afganistan: Cel putin zece civili, OMORATI intr-un raid aerian al NATO.

Cel putin zece civili au fost ucisi, sambata, in estul Afganistanului, intr-un raid aerian al NATO care a vizat insurgentii talibani, au anuntat duminica oficiali locali de rang inalt, citati de AFP, conform Mediafax. Un vehicul civil . ) a fost lovit de un avion fara pilot al fortelor internationale in provincia Kunar, de-a lungul frontierei pakistaneze, o zona in care insurgentii islamisti sunt foarte prezenti, a declarat pentru AFP seful politiei locale, Abdul Habib .

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )