Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasada SUA a emis o alerta cu privire la demonstratiile de sambata din Capitala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ambasada SUA a emis o alerta cu privire la demonstratiile de sambata din Capitala

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti a postat pe site-ul sau o Alerta cu privire la demonstratiile care au loc sambata in Bucuresti. continuă pe Wall-Street Ro

Alerta transmisa de Ambasada SUA

Ambasada SUA a emis o alerta pentru cetatenii americani avand in vedere mitingurile programate astazi in Capitala. in alerta cu privire la demonstratii de pe site-ul ambasadei se face referire la Marsul LGBT, Marsul pentru normalitate si Marsul Noii Drepte , la Mitingul Partidului Social Democrat si la Mitingul de protest impotriva PSD, precizand, in privinta ultimei manifestatii, ca nu se cunoaste intervalul orar de desfasurare, insa va corespunde probabil cu cel al mitingului PSD.

Ambasada Statelor Unite a emis o alerta cu privire la demonstratiile de smbata din Bucuresti

Ambasada Statelor Unite a emis o alerta pentru cetatenii americani cu privire la demonstratiile care au loc sambata in Bucuresti, astfel incat sa evite zonele in care au loc evenimentele.

Alerta privind demonstratiile din Bucuresti: Anuntul de ultim moment al ambasadei SUA la Bucuresti

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a emis o alerta in ziua mitingului PSD. Diplomatii isi informeaza cetatenii prezenti in Romania ca in Bucuresti urmeaza sa aiba loc mai multe demonstratii la care.

Punctul de intalnire. Harta celor patru manifestatii de sambata din Bucuresti

Organizatiile PSD din tara au mobilizat pentru mitingul de sambata seara fiecare de la sute la cateva mii de oameni care se vor deplasa spre Capitala cu sute de masini personale, autocare, microbuze si chiar.

Baronul PSD Marian Oprisan anuleaza excursiile elevilor pentru a putea aduce oameni la mitingul de sambata din Piata Victoriei

Dorintele liderilor PSD de a isi face imagine prin mitingul pe care il organizeaza sambata in Piata Victorie produc efecte negative si pentru copii, care sunt furati de sansa de a pleca in excurie deoarece.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )