Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ambasadorul Spaniei, decorat pentru atragerea de investitii in Romania.

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul Spaniei, decorat pentru atragerea de investitii in Romania.

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul de decorare a ambasadorului Spaniei, Estanislao de Grandes Pascual, conferindu-i acestuia Ordinul National Pentru Merit - in grad de Mare Cruce, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. In semn de inalta apreciere pentru contributia semnificativa avuta la dezvoltarea relatiilor traditionale de prietenie dintre Romania si Regatul Spaniei, pentru impulsionarea relatiilor economice bilaterale, precum si pentru atragerea . continuă pe România Liberă

Fiica cea mica a regilor Spaniei, inculpata pentru spalare de bani

Fiica cea mica a regilor Spaniei, Infanta Cristina, a fost citata de un judecator spaniol si va aparea in fata instantei pentru a raspunde acuzatiilor de frauda si spalare de bani, transmite BBC.

Fiica regelui Spaniei, inculpata pentru frauda fiscala si spalare de capital

Fiica regelui Juan Carlos, Infanta Cristina, a fost inculpata, marti, pentru frauda fiscala si spalare de capital, informeaza AFP, citata de Mediafax. Decizia a fost anuntata de un judecator al tribunalului.

Fiica regelui Spaniei, inculpata pentru frauda fiscala si spalare de capital

Un judecator spaniol a inculpat-o marti pe fiica regelui Juan Carlos, Infanta Cristina, pentru frauda fiscala si spalare de capital. Judecatorul Jose Castro de la tribunalul de la Palma de Mallorca, in .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )