Libnet.ro
UNICEF

11:00

Amenintare pentru Simona Halep: Ashleigh Barty si-a spulberat adversara la Australian Open si a bifat cea mai rapida victorie

B1 B1,
Amenintare pentru Simona Halep: Ashleigh Barty si-a spulberat adversara la Australian Open si a bifat cea mai rapida victorie

Ashleigh Barty, lider mondial in circuitul WTA, favorita numarul 1 la Australian Open 2021, a debutat la turneul de Grand Slam cu un veritabil blitzkrieg. A invins-o fara drept de apel pe muntenegreanca Danka Ko. continuă pe B1

Victorie intr-o ora pentru Simona Halep. Start lansat pentru titlu la Australian Open

Debut in forta pentru Simona Halep la Australian Open.

Avertisment pentru Simona Halep inaintea Australian Open. Ashleigh Barty e in mare forma!

Lidera mondial Ashleigh Barty a castigat, duminica, turneul Yarra Valley Classic de la Melbourne.

VIDEO Ashleigh Barty a castigat Yarra Valley Classic: Si-a marit avansul fata de Simona Halep

Ashleigh Barty a trecut de Garbine Muguruza, scor 7-63), 6-4, si a castigat turneul Yarra Valley Classic. Australianca a reusit astfel sa-si maresca avantajul din fruntea ierarhiei WTA, ea avand acum 1. 931 de puncte mai mult decat Simona Halep, a doua clasata.

VIDEO Ashleigh Barty, victorie uluitoare in turul intai: A pierdut doar 10 puncte

Ashleigh Barty a reusit o adevarata demonstratie de forta in runda inaugurala de la Australian Open, lidera mondiala trecand de Danka Kovinic 82 WTA) dupa un meci de doar 44 de minute. Barty nu a cedat vreun game 6-0, 6-0), iar sapte dintre acestea au fost castigate la zero.

Ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a castiga Australian Open 2021. Antrenorul Darren Cahill este ferm convins

Simona Halep este 100% pregatita pentru a face o figura frumoasa la Australian Open. Dezvaluirea ii apartine antrenorului romancei, Darren Cahill. Daca Simona Halep va juca fara frica, va avea mari sanse.

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului de la Asustralian Open, vedeti in randurile de mai jos. Simona Halep, preferata publicului din tribune. Ce a spus sportiva noastra de i-a atras simpatia tuturor Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victoria de la Australia Open.

Cati bani a castigat Simona Halep, de fapt, din tenis. Sumele sunt mult mai mici, s-a aflat adevarul

Despre cat castiga Simona Halep s-a tot scris, iar presa a vehiculat ca sportiva ar avea un venit imens. Acum, insa, s-a aflat adevarul. Care este situatia premiilor obtinute de sportiva? Cati bani a facut Simona Halep din tenis? Simona Halep era in vara anului trecut ocupanta locului patru in clasamentul sportivelor cu cele mai .

S-a stabilit ora meciului Simona Halep - Ajla Tomljanovic

Simona Halep revine pe teren, miercuri, pentru meciul din turul al doilea la Australian Open.

Ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a castiga Australian Open

A debutat en-fanfare la Melbourne, dar mai e mult pana in a doua saptamana de concurs. Simona Halep este una dintre favoritele la castigarea Australian Open, iar fostul campion Mats Wilander stie ce ii trebuie sportivei noastre pentru a se incorona campioana pe Rod Laver Arena.

Jucatoarea pe care Simona Halep a terorizat-o. Nu o poate uita: Ma bantuie si acum

Simona Halep e una din jucatoarele de tenis de care multe alte colege de teren se tem. Care este sportiva pe care campioana noastra a terorizat-o? Aceasta nu o poate da uitarii pe romanca si reusitele sale de pe teren. Sportiva care se teme de Halep. Nu am reusit nicio victorie Simona Halep e clar .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )