Libnet.ro
UNICEF

15:15

American, arestat in Marea Britanie: Ar fi incercat sa devina membru al-Qaida

B1 B1,
American, arestat in Marea Britanie: Ar fi incercat sa devina membru al-Qaida

Un cetatean american a fost arestat in Marea Britanie, fiind acuzat ca a incercat sa devina membru al organizatiei al-Qaida in Peninsula Arabia. Marcos Alonso Zea, in varsta de 25 de ani, a incercat sa. continuă pe B1

Marea Britanie: O fetita surdo-muta a fost tinuta captiva timp de 10 ani, fiind tratata ca o sclava sexuala

O fata surdo-muta a fost tinuta captiva si violata in mod repetat timp de 10 ani, potrivit Metro. Tanara, care provine din Pakistan si care acum ar avea 19 ani, a fost dusa in Marea Britanie dupa ce a.

PwC Marea Britanie va investi 60 de milioane de dolari in Europa Centrala si de Est

PwC Marea Britanie va investi, in urmatorii trei ani, 60 milioane dolari in Europa Centrala si de Est CEE), pentru a-si extinde gama de servicii si pentru a-si mentine pozitia de lider al pietei serviciilor de consultanta, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Solicitarile de somaj din Marea Britanie, in cel mai important declin din ultimii 16 ani

Numarul solicitarilor de ajutor de somaj din Marea Britanie a inregistrat, in septembrie, cel mai important declin din ultimii 16 ani, iar rata somajului s-a mentinut la 7,7% pe fondul semnelor de imbunatatire a pietei muncii din tara.

Scheletul unei femele de diplodocus a fost scos la licitatie in Marea Britanie

Scheletul unei femele de Diplodocus Longus, denumita de cercetatori Misty, cu o lungime de 17 metri, va fi scos la licitatie pentru prima data in Marea Britanie, pe 27 noiembrie, informeaza.

Marea Britanie le va permite bancilor chineze sa-si deschida sucursale locale

Ministrul de Finante de la Londra, George Osborne, a promis, ieri, ca bancile din China vor putea sa solicite deschiderea de sucursale in Marea Britanie, sperand sa atraga bancheri din tara asiatica in centrul financiar britanic.

Marea Britanie: concurs de baut intre bogatasi

Doi milionari rusi s-au intrecut in cheltuieli si au reusit sa plateasca intr-o singura seara peste 154. 700 de euro la un local din Marea Britanie. Barbatii si-au deschis larg portofelele, singurul scop fiind depasirea notei de plata a celuilalt.

Un roman a primit loc de munca in Marea Britanie dupa ce a dejucat un furt de la viitorii sai angajatori

Un roman care venise la un interviu de angajare, in Marea Britanie, a dejucat furtul unui telefon mobil din firma, fapt pentru care patronii acesteia, impresionati de curajul si moralitatea lui, i-au oferit un loc de munca, relateaza publicatia Daily Express.

VIDEO Povestea singurului orfan din Marea Britanie infiat de o familie din Romania

Ne-am obisnuit ca povestile despre adoptii in care sunt implicati straini sa vorbeasca numai despre micuti din Romania, infiati in Occident. Ambitia unui lautar din comuna buzoiana Siriu a demonstrat insa ca este posibila o adoptie si in sens invers, oferind prima poveste despre parinti romani care au infiat un copil britanic. El se numeste Ramzey si de un an este cel mai mic membru al familiei Vanatoru.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )