Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ana Birchall: Guvernul va da o Ordonanta de Urgenta pentru inasprirea pedepselor din Codul Penal

Adevărul Adevărul,
Ana Birchall: Guvernul va da o Ordonanta de Urgenta pentru inasprirea pedepselor din Codul Penal

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a anuntat joi ca Executivul va da o Ordonanta de Urgenta prin care vor fi majorate pedepsele din Codul Penal pentru unele infractiuni precum lipsirea de libertate, si inasprirea conditiilor in care persoanele condamnate pot beneficia de liberarea conditionata. in plus,DIICOT va prelua din atributiile Parchetului General. continuă pe Adevărul

OUG pentru inasprirea pedepselor in cazurile de lipsire de libertate a persoanelor

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a prezentat joi un proiect de ordonanta de urgenta care prevede i.

PROIECT OUG Ministerul Justitiei propune pedepse mai mari pentru rapire, noi reguli pentru liberarea conditionata si perchezitii Cum se rezolva problema de competenta a DIICOT in cazul Caracal

Guvernul va da o ordonanta de urgenta privind inasprirea pedepselor pentru infractiuni grave, proiectul propus de ministerul Justitiei si prezentat joi de Ana Birchall prevazand majorarea pedepselor pentru lipsire de libertate, conditii mai dure pentru liberarea conditionata, precum si alte reguli privind perchezitiile.

Ana Birchall, declaratie de ultima ora in cazul Caracal: Sunt multe lucruri de corectat

Ana Birchall, ministrul Justitiei, a facut declaratii in cazulCaracal. A fost constituit un grup de lucru interinstutional care a analizat in regim de urgenta legislatia penala si procesual.

Ana Birchall, masuri de ultima ora prin OUG dupa tragedia Caracal: Rapirea va fi pedepsita cu 2-8 ani de inchisoare

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a facut o declaratie de presa, cu privirela concluziile si propunerile grupului de lucru reunit la nivelul Ministerului Justitiei prin OUG, dupa ce premierul Viorica.

Andrei Lupu, membru in conducerea PLUS, la Adevarul Live, despre inasprirea pedepselor pentru criminali

Avocatul Andrei Lupu, cadru didactic al Facultatii de Drept din Bucuresti si membru in conducere PLUS, vorbeste la Adevarul Live despre eficienta masurilor de crestere a pedepselor pentru criminali si violatori anuntate de Viorica Dancila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )