Libnet.ro
UNICEF

01:05

Analiza: Emergenta Turciei din ultimele trei decenii este de netagaduit. Turcia este expresia economica cea mai puternica a cresterii demografice din zona musulmana

B1 B1,
Analiza: Emergenta Turciei din ultimele trei decenii este de netagaduit. Turcia este expresia economica cea mai puternica a cresterii demografice din zona musulmana

In doar doua saptamani, britanicii au votat pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, un barbat cu cetatenie tunisiana si franceza a ucis 84 de oameni in Nisa chiar de Ziua. continuă pe B1

Trafic deviat pe autostrada A1, din cauza unui incendiu. Este posibila oprirea circulatiei

Traficul rutier a fost deviat duminica pe autostrada Bucuresti-Pitesti, pe sensul de mers spre Capitala, de la kilometrul 70, din cauza unui incendiu de vegetatie izbucnit la kilometrul 53, existand pericol.

Expertii romani prevad un viitor sumbru: Sunt ultimele trei luni de pace la Marea Neagra!

Specialistii romani pe probleme de intelligence prevad un viitor sumbru pentru Turcia, consecintele urmand a trece mult dincolo de granitele acestui stat, noteaza Libertatea. Gruparea Stat Islamic a.

Brasov: Un barbat a fost atacat de urs. Este al doilea atac al animalului din ultimele 24 de ore

Panica in Brasov. Un urs a atacat de doua ori in 24 de ore si de patru ori in decurs de doi luni. Un comandament de urgenta a fost convocat pentru a rezolva situatia. Zeci de oameni sunt.

Influenta evenimentelor din Turcia asupra leului este marginala si pe termen scurt in ciuda posibilelor ramificatii geopolitice (raport)

Monedele Europei emergente au castigat teren fata de euro luni dimineata. Banca Centrala a calculat o medie a tranzactiilor la 4. 47 lei in fata euro, de 4. 11 lei pentru un franc elvetian si de 4. 04 lei pentru un dolar SUA. Fitch va publica vineri evaluarea sa periodica pentru Romania, dar nu sunt asteptate surprize. Vedem o influenta marginala pe termen scurt a evenimentelor din Turcia asupra pietelor locale, in pofida posibilelor ramificatii geopolitice. Avand in vedere ca interesul de vanzare pentru EUR/RON ramane ridicat, am putea vedea perechea continuandu-si tendinta de scadere, se arata intr-un raport destinat investitorilor al unei banci comerciale.

Dacian Ciolos, despre lovitura de stat esuata din Turcia: Singura cale este intoarcerea la ordinea constitutionala si statul de drept

Premierul Dacian Ciolos considera ca singura cale pentru statul turc este intoarcerea la ordinea constitutionala si statul de drept, a precizat seful Executivului intr-un mesaj postat pe Facebook, dupa lovitura esuata de stat care a avut loc in Turcia, in noaptea de vineri spre sambata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )