Libnet.ro
UNICEF

06:15

Analiza: De ce Igor Dodon l-a felicitat pe presedintele Cehieiin mod diferitfata decel al Finlandei

Adevărul Adevărul,
Analiza: De ce Igor Dodon l-a felicitat pe presedintele Cehieiin mod diferitfata decel al Finlandei

Analistul politic Dionis Cenusa a constatat ca felicitarea lui Igor Dodon adresata omologului sau ceh, Milos Zeman, cu prilejul castigarii alegerilor prezidentiale din Cehia, este diferita fata de mesajul expediat liderului de la Helsinki, Sauli Niinisto, la fel in contextul victoriei la prezidentialele din Finlanda. continuă pe Adevărul

Analiza: De ce Igor Dodon l-a felicitat pe presedintele Cehiei cu admiratie, iar pe cel al Finlandei cu interes redus

Analistul politic Dionis Cenusa a constatat ca felicitarea lui Igor Dodon adresata omologului sau ceh, Milos Zeman, cu prilejul castigarii alegerilor prezidentiale din Cehia, este diferita fata de mesajul expediat liderului de la Helsinki, Sauli Niinisto, la fel in contextul victoriei la prezidentialele din Finlanda.

Igor Dodon l-a felicitat pe presedintele prorus al Cehiei, Milos Zeman, cu o noua victorie la prezidentiale

Igor Dodon l-a felicitat duminica, 28 ianuarie, pe presedintele reales in functie al Cehiei, prorusul Milos Zeman, cu victoria la prezidentiale. Potrivit sefului statului, aceasta realegere reconfirmaincrederea cetatenilor cehi in cursul de dezvoltare al tarii, promovat pe durata mandatului precedent.

FOTO Igor Dodon a oferit un interviu de la inaltime pentru RTVi: Am raspuns la toate intrebarile

Igor Dodon a oferit in cele din urma un interviu postului de televiziune RTVi, asta dupa ce politistii de frontiera i-au interzis accesul in Republica Moldova jurnalistei ruse Marianna Minsker, care intentiona sa ajunga la Chisinau pentru a-l intervieva pe presedintele tarii.

Daniel Ionita: Cred ca Igor Dodon chiar isi doreste o apropiere fata de Romania

Desi presedintele Republicii Moldova a lansat mai multe atacuri la adresa Bucurestiului pe parcursul aflarii sale la Presedintie, ambasadorul Romaniei la Chisinau, Daniel Ionita, considera ca Igor Dodon isi doreste o apropiere fata de Bucuresti.

Daniel Ionita: Cred ca Igor Dodon chiar isi doreste o apropiere fata de Romania. Singura problema pe care o are vizeaza unionismul

Desi presedintele Republicii Moldova a lansat mai multe atacuri la adresa Bucurestiului pe parcursul aflarii sale la Presedintie, ambasadorul Romaniei la Chisinau, Daniel Ionita, considera ca Igor Dodon isi doreste o apropiere fata de Bucuresti. Tot in acest context, diplomatul roman sustine ca seful statului i-a spus ca singura problema pe care o are fata de Romania vizeaza segmentul unionist.

Unirea inseamna disparitia Republicii Moldova.Daniel Ionita confirma temerile lui Igor Dodon

Ambasadorul Romaniei la Chisinau, Daniel Ionita, confirma temerile expuse de catre Igor Dodon privind riscul ca Republica Moldova sa-si piarda statalitatea, odata cu realizarea unirii cu Romania.

Daniel Ionita afirma ca invitatia lui Igor Dodon adresata lui Klaus Iohannis nu este tocmai in conformitate cu normele diplomatice

Ambasadorul Romaniei la Chisinau, Daniel Ionita, a incercat sa explice de ce Igor Dodon inca nu a primit un raspuns la invitatia adresata omologului sau roman, Klaus Iohannis, de veni in vizita oficiala in Republica Moldova si de a avea o intrevedere bilaterala. Potrivit diplomatului, invitatia respectiva nu ar corespunde normelor diplomatice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )